Pikuś Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 Ps a czy mozna wlozyc takie swiatła do rocznika 97?? bez przeróbek ?? W dziale Stylizacja w temacie "Jakie reflektory??" masz wszystko cyba opisane.
Bladyrs Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Opublikowano 30 Maja 2006 dzieki panowie za słowa pochwały i co zmienic, znaczki juz niebawem usunę z klapy, tylko boje się ze po usunięciu zostaną różnice na lakierze, wiadomo lakier się utlenia z czasem i traci swój kolor, choć polerkę mam w zanadrzu hmmm, a co do chlapaczy, w sumie mi się podobają, choć nie wiem jak autko wygląda bez nich, zdemontuję je na próbę i zobaczymy wtedy jak będzie wyglądać a gleba obowiązkowo musi być, też mi się nie podoba jak auto z tylu tak wysoko stoji, felga no na '17 autko pięknie stoji, tylko sami wiecie jakie mamy drogi, ja po tej zimie juz jedną felgę prostowałem
wojtas-audi Opublikowano 31 Maja 2006 Opublikowano 31 Maja 2006 znaczki juz niebawem usunę z klapy, tylko boje się ze po usunięciu zostaną różnice na lakierze, Nie bedzie nie bedzie, ja w 96 sciagnalem , przemylem i ani sladu a duzo lepiej .
QBAba Opublikowano 4 Czerwca 2006 Opublikowano 4 Czerwca 2006 A4 po liftingu jest śliczne- ja bym troszkę zglebił i zmienił felusie poza tym malina :smile:
Pelex Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Ładna już po lifcie przynajmniej pare drobiazgów masz już sa sobą lekka gleba i fela bedzie miodzio
malcolm25 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ladny lift. Felgi tez ok. Masz xenon czy tylko spryski w zderzaczku? P.S. Uzupelnij profil bo nie wiadomo dokladnie co Ty jestes
Gość Keżor Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 bladyrs był ostatnio na forum 3lutego tego roku zdjecia samochodu są z 30 maja2006 za takie odgrzewy QBAba :bicz3: nie wiadomo czy to auto jeszcze należy do bladego czy wogóle jeszcze jeździ więc poczekajcie aż blady wrzuci jakieś fotki albo da jakieś info
Rekomendowane odpowiedzi