teetime Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Robiliscie cos juz w tej firmie? Piszcie opinie. Mam zamiar u nich wykonac caly wydech a nie chce zle pocelowac.
poziek Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Jest to jedyna firma którą mogę ci polecić... Powołaj się na A4-klub Mój wydech wygląda super i do tego fajnie brzmi
teetime Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2007 a niby A4 klub ma u nich rabaty? ile?
poziek Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 dostaniesz herbate z cytryną gratis Co i kiedy chcesz robić u Wojtka??
kaj82 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Jest to jedyna firma którą mogę ci polecić... Powołaj się na A4-klub Mój wydech wygląda super i do tego fajnie brzmi Zgadzam się bije po oczach ze hohho, tzn swieci sie jak... ostatnio we wtorek chyba widzialem Cie gdzies w wawie, niestety wolno jechałeś i nie było słychać jak buczy. Ale wizualnie jest OK.
teetime Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Umowiony jestem na 12 we czwartek od 8:00 To ladna herbatke mi dzadza taka na 10 godzin
poziek Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 hehe może jak będziesz na miejscu to chłopaki się szybciej uwiną ostatnio El-Tec zrobił Kuniowi kolektor wydechowy z flanszą pod K16 - naprawde super robota pewnie się zobaczymy w czwartek
teetime Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2007 no nie wiem zobaczymy, niestety bede tam uwiazany bo moja mamuska nie byla dawno w w-wie i chiala zobaczyc cos. ale jak mowisz ze jak bede na miejscu to szybciej zleci to bedzie musiala sie przemeczyc tam i 0 zakupow:P [ Dodano: 09-04-2007, 10:32 ] poziek mozesz mi zapodac na maila fotke jak wyglada z tylu twoje a4? chodzi mi o koncowki jakie ci zalozyli bo na razie sam nie wiem jak ma to wygladac bo nie potrafie sobie wyobrazic z tych co oni maja na stronie
bartte Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 ostatnio El-Tec zrobił Kuniowi kolektor wydechowy z flanszą pod K16 - naprawde super robota Nie tyle super, co szybka :biggrin: Za tą kasę sprobowaliby cos spieprzyc
pre_pl Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 teetime zdecydowałeś się na ile tłumików ?
Norbi Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 ostatnio El-Tec zrobił Kuniowi kolektor wydechowy z flanszą pod K16 - naprawde super robota Nie tyle super, co szybka :biggrin: Za tą kasę sprobowaliby cos spieprzyc Bartte gdzieś Ty był :exclaim:
ctv Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 nie stój ludziom na glowie,jedz na zakupy a z zakupów do hotelu :smile:
pre_pl Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 teetime i jak ? Możesz napisać coś więcej ? Rozumiem, że już po operacji...
paplanski Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Czy el tec miesci sie obok głodnego królika?
teetime Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Heheheheheheh dobre El-tec jest pod warszawa www.el-tec.com.pl A fotki wkrotce wlepie.
Hauzer Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 www.el-tec.com.pl A to czasem nie ta strona http://www.el-tec.pl/ A fotki wkrotce wlepie. Pochwal się, ja też mam zamiar się do nich przejechać :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi