Rayan Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Też niestety leci mi płyn z maglownicy. I dopiero wchodze w ten temat,jak to wygląda cenowo ile kosztuje regeneracja? a ile używany magiel,ile nowy i czy lepiej regenerowac czy wymienic na używke ale jak troche podzwoniłem po szrotach to bardzo chodliwy towar. Za nowy magiel w sklepie kszykneli koło 3 tyś. czy wiecie może gdzie dobrze regeneruja na mazowszu? bo może mam złe informacje. pomocy !
_Solar_ Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Było juz troche na ten temat musisz poszukać osobiście wolał bym zregenerować niż kupić używkę,bo nie wiadomo ile Ci ta uzywana wytrzyma a na regenerowaną masz jakąś gwarancje - 12 miesięcy koszt w granicach 600 - 900 zł w zależności od warsztatu itp + ew montaż - demontaż no i oczywiście zalecana wymiana płynu wspomagania jak lubisz majstrować przy aucie to zaoszczędzisz pare gr i sam zdemontujesz maglownicę.Jak wymienić przekładnie kierowniczą znajdziesz tutaj : http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t23007.0.html;highlight=maglownicy
ro_Bercik Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 ja dałem 1000. W tym robota, regeneracja magla, płyn, zbieżność. Samochód 4 dni w warsztacie, bo się okazało że założony magiel cieknie i zregenerowali mi ori i go z powrotem założyli.
_Solar_ Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 po demontarzu magla zbierzność obowiązkowa.Myślę ze demontaż maglownicy nie jest mocno skomplikowany i jeśli ma się kanał to bez problemu można ją samemu zdemontować no i złotówki zawsze zostaną w kieszeni
jaca.13 Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 za samo uszczelnienie maglownicy trzeba zapłacić ok 500zł a za regenerację wołają ok 1000zł
Yelo Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Ja za regenerację samą zapłaciłem ok. 700zł, ale i tak łączny koszt wyniósł 1800 Ale to była wymiana całego układu kierowniczego.
Rayan Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Opublikowano 22 Maja 2009 Ja właśnie dziś oddaje swojego dziadka na regeneracje magla 650 zł + wyjęcie, włożenie,geometria ok 200 zł okolice Otwocka. Ale może cały zabieg trwać około tygodnia. Zobaczymy jak zrobią to ćos napiszę a i do tego 2 lata gwarancji na to ciekawe?
Reeno Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Ja właśnie jestem po takiej operacji. Koszt regeneracji to 550 zeta + robota, płyn i końcówki drążków przy okazji wyszło jakieś 900 zeta. Gwarancję dostałem na 12 miesięcy. Regeneracja trwała 3 godziny i wymiana też jakieś 4 w sumie.
Kolkov Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 ja za regenerację magla zapłaciłem 800zł w zakładzie, który regeneruje dla Szewczyka...
Gość Henrykus Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Znalazłem taki warsztat - regeneracja 480 zł http://maglownice.polskareklama.pl a przekładnie można kupić tu www.czescidoaut.pl pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi