Opublikowano Wczoraj o 05:50 1 dn chciałbym zrobić komplet, czyli aktualizacja MMI, wgranie tego bajeru i dodatkowo wgranie Sport Layout z S5. Ktoś sie orientuje w jakiej kolejności to najlepiej zrobić, pomijając aktualizację bo to oczywiste że najpierw
Opublikowano Wczoraj o 07:22 1 dn Autor Aktualizacja, potem bez znaczenia. U mnie na tym sofcie rolka działałą w google maps i mapach google na carplay, nie wiem jak z android auto. Co ciekawe o ile pamiętam tutaj ona działa tak, że przy uruchomieniu auta i włączeniu carplay przejmuje działanie od pierwszego naciśnięcia, więc pierwszy zoom może chwilę zająć zanim pomyśli.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz W dniu 30.09.2026 o 20:21, dawxxx napisał(a):Ktoś przerzucił link na jakiś transfer, więc się dzielę póki nie zablokują: https://gofile.io/d/XdmvdLNQSuper sprawa, piękne dzięki. Wspomniałeś, że masz HUD - czy wskazania kierunku nawigacji są wyświetlane na HUD w tej wersji na Carplay lub AA?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz 9 godzin temu, JKB_a5b9 napisał(a):Wspomniałeś, że masz HUD - czy wskazania kierunku nawigacji są wyświetlane na HUD w tej wersji na Carplay lub AA?wlasnie tez o to mialem pytac :) Podbijam pytanie :)
Opublikowano 4 godziny temu4 godz Autor Tak, mam HUD, patrzcie, to na CarPlay kiedy włączę nawigację w google maps:
Opublikowano 4 godziny temu4 godz 18 minut temu, dawxxx napisał(a):Tak, mam HUD, patrzcie, to na CarPlay kiedy włączę nawigację w google maps:Dzięki! Zakładam, że w android auto też tak będzie. Zrobię update MMI do tej wersji i później działam z tym modem.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz Dzięki za podzielenie się i obszerny opis.Jeszcze pytanko, jak przełączyć spowrotem na fabryczne mapy audi, widzę na Twoim zdjieciu opcje ale nie wiem jak w nią wejść Edytowane 4 godziny temu4 godz przez lukaszdutka
Opublikowano 2 godziny temu2 godz Autor Nie ma sprawy. Przytrzymaj rolkę/ok przez kilka sekund na tym widoku1 godzinę temu, lukaszdutka napisał(a):Dzięki za podzielenie się i obszerny opis.Jeszcze pytanko, jak przełączyć spowrotem na fabryczne mapy audi, widzę na Twoim zdjieciu opcje ale nie wiem jak w nią wejść
Opublikowano 2 godziny temu2 godz Wielkie dzięki za wsparcie i udostępnienie plików. Zmieniłem szybko FW z USA na EUR, żeby zmatchować z Twoim, wgrałem Twoje pliki i wszystko śmiga. Jedyne o czym nie pomyślałem - jak mi to będzie działać z AA, skoro mam ekran od Chińczyka z własnym AA, więc OEM nie jest spięte z telefonem... Nie mniej jednak po podłączeniu telefonu do auta po USB wszystko śmiga jak w opisie!
Opublikowano 44 minuty temu44 min 1 godzinę temu, matowskyy napisał(a):Wielkie dzięki za wsparcie i udostępnienie plików. Zmieniłem szybko FW z USA na EUR, żeby zmatchować z Twoim, wgrałem Twoje pliki i wszystko śmiga. Jedyne o czym nie pomyślałem - jak mi to będzie działać z AA, skoro mam ekran od Chińczyka z własnym AA, więc OEM nie jest spięte z telefonem... Nie mniej jednak po podłączeniu telefonu do auta po USB wszystko śmiga jak w opisie! Szkoda że z softem US nie próbowałeś 🤭, bo ja mam us soft i nie wiem czy coś się wykrzaczy czy nie
Opublikowano 38 minut temu38 min Autor Działa z softem US MHI2Q_US_AUG22_P5087 ale do tego wczoraj znalazłem inną paczkę, ta obecna nie zadziała.