Opublikowano Środa o 22:581 dn Wielkie podziękowania dla @dawxxxDziała zgodnie z opisem. Co prawda jest to wczesna wersja i ma pewne braki dla AA, ale pewnie prędzej czy później pojawią się bardziej dopracowane wersje, ale póki co to w pełni wystarczy ;)Mogę również potwierdzić, że działa na AAwireless Two+Jeszcze raz dzięki za pomoc i oby więcej takich użytkowników forum!
Opublikowano Wczoraj o 06:20 1 dn Autor Przy okazji zapytam @someone208 zadowolony jesteś z AAwireless Two+? Stabilnie działa? Chciałem w aucie wymienić na jakiś porządny adapter
Opublikowano Wczoraj o 08:26 1 dn Witam,mam wersję oprogramowania MHI2_ER_AUG22_P3241 i oprogramowanie MU: 0678 Czy jest jakaś paczka aby uruchomić wyświetlanie AA na zegarach czy trzeba czekać, może wyjdzie coś ?Dzięki za odpowiedź.
Opublikowano Wczoraj o 13:02 1 dn Dzięki za paczkę i bardzo klarowną instrukcję — cała operacja zajęła u mnie niespełna 10 minut, licząc z uruchomieniem komputera. Przetestowane na Android Auto po USB, działa poprawnie na Waze, również przez chiński adapter za 25 zł.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz Wszystko dział dokładnie tak jak autor napisał. Instalacja prosta i szybkadzięki za pliki, instrukcje i pomoc👍
Opublikowano 20 godzin temu20 godz Dzięki u mnie również działa ale jedynie po kablu :) Natomiast mam drugi problem i pytanie jak sobie z nim radzicie, gdy mam ustawioną destynacje słyszę podwójnego lektora. Tak jakby jeden z telefonu a drugi z samochodu, w dodatku w cale nie mówią tego samego.Macie też taki problem?
Opublikowano 19 godzin temu19 godz Godzinę temu, Malber napisał(a):Dzięki u mnie również działa ale jedynie po kablu :)Natomiast mam drugi problem i pytanie jak sobie z nim radzicie, gdy mam ustawioną destynacje słyszę podwójnego lektora. Tak jakby jeden z telefonu a drugi z samochodu, w dodatku w cale nie mówią tego samego.Macie też taki problem?Hmm dziwne. Nic takiego nie mam...
Opublikowano 19 godzin temu19 godz W dniu 5.10.2026 o 07:17, marok111 napisał(a):Witam.Mi też udało się wgrać do Q5 , wszystko działa, nawet na HUD pokazuje następny manewr, tylko jeden mały midus. podczas jazdy jak ma się pojawić następny maewr, to na sekunde znika mapa z VC i pojawia sie z ikonką manewru.Sprawdziłem i u mnie takiego czegoś nie ma. Może wygraj jeszcze raz? Sprawdzałem na Q5 2018.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz 12 godzin temu, dawxxx napisał(a):Przy okazji zapytam @someone208 zadowolony jesteś z AAwireless Two+? Stabilnie działa? Chciałem w aucie wymienić na jakiś porządny adapterTestuje od niedawna. Póki co działa stabilnie. Jedyne czym się zawiodłem na razie to brak opcji, żeby adapter domyślnie odpalał się w trybie stand-by. Raczej wole włączać AA jak potrzebuję a nie wyłączać jak nie potrzebuję ;)W połączeniu z bezprzewodową ładowarką chłodzącą z magsafe, daje dobre kombo ;) fabryczna ładowarka bezprzewodowa jest do niczego.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz 7. Powrót do poprzedniego stanuW paczce znajduje się również:uninstall.zipPodczas pierwszej instalacji zachowywana jest kopia zastępowanych plików, dzięki czemu można później wrócić do wcześniejszego stanu.a ja mam pytanie gdzie jest zachowana ta kopia zeby wrocic do ori :na karcie sd przy instalacji czy w systemie mmi ?
Opublikowano 50 minut temu50 min Autor Kopia jest zapisywana w systemie MMI, a nie na karcie SD. Kartę SD możesz używać jak chcesz czy ją wyczyścić, nie ma to na nic wpływu.Oryginalne MIBSI przy pierwszej instalacji zachowuje stan potrzebny do późniejszego przywrócenia w /mnt/app/root/mibsi.uninstall.zip zawiera procedurę przywracania i korzysta z backupu zapisanego w jednostce. Karta SD służy tylko do uruchomienia uninstallera.