Rafal_ Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 Najlepszy jest pasażer dobrze że nie umie mówić...
Frimuś Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 za silnik tak jak koledzy pisali jeszce lampki wymien i bedzie MIODZIO !!
Rafal_ Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 jeszce lampki wymien i bedzie MIODZIO !! i chyba wszystko powoli pójdzie w tym kierunku
maja-m Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Nowe fele właśnie na takie poluje jak dla mnie najbardziej pasują do b5. Ile za nie dałeś?
Rafal_ Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 Nowe fele właśnie na takie poluje jak dla mnie najbardziej pasują do b5. Ile za nie dałeś? Za same felgi jakieś 1200 Ale było warto bo były naprawdę w rewelacyjnym stanie
maja-m Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Jak za takie to warto wydać po prostu musze w takie zainwestować . Jak prace ida w strone przednich lampek to pomyśl może nad ściemą szyb jak dla mnie wtedy było by choć teraz też jest git. Lakierek ładnie się prezentuje jak na swój wiek wypucowana jak na sprzedaż
SebaMC Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 kola od prosiaka byly lepsze Te co teraz mi się wydają lepsze Dokładnie, te lepiej pasują
Rafal_ Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 wypucowana jak na sprzedaż :naughty miała być na sprzedaż ale za "bezcen" jej nie oddam i jeszcze trochę u mnie pobędzie żeby przyciemnić szybki trzeba ściągać te ramki co są na drzwiach? fajnie że jeszcze podobają się ludziom takie stare strucle
maja-m Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Jakie ramki jeżeli masz na myśli chrom na zewnątzr bo nie wiem o co kaman to nie bo szybki przyciemniamy od środka. Szczerze mówiąc nie wiem jak jest lepiej to robić ale słyszałem że najlepiej jest rozmątować obudowe drzwi i jakoś sie pobawić ale ludziom też ładnie wychodzi też zadnego demontażu np brat np w pasacie nic nie domontował tylko tak jak auto stało to je ściemnił i mu wyszło hehe mam twoja fura jest już u mnie na fonie masz za***iste te alusy nie mogę się napatrzeć już sobie upatrzyłem teraz tylko szukam kapci ;(
Rafal_ Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 chodzi mi o te ramki wokół drzwi od środka
maja-m Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 A to nie mam pojęcia bo tego nie robiłem poszukaj na forum a napewno znajdziesz
Rafal_ Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 doszedł nowy ryjek i kilka innych (1st)
SebaMC Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Noo, dobrze dobrze, teraz kiere zmień i radio, bo coś dziwnie wygląda
Rafal_ Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 Noo, dobrze dobrze, teraz kiere zmień i radio, bo coś dziwnie wygląda kierownica zostaje bo mi się podoba (chciałem mieć taką w skórze i mam ), a to radyjko jest chwilowo (Clarion próbuje się naprawić )
Rafal_ Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Opublikowano 16 Lutego 2011 A jakie felgi na wiosne? jak sprzedam obecne będę myślał nad wzorem [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 00:08_________________________________________________końcówki wydechu - miały czekać do wiosny
Armi Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Jest ok Spawałeś czy przykręcałeś końcówki?
pablo_9 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Noo, dobrze dobrze, teraz kiere zmień i radio, bo coś dziwnie wygląda kierownica zostaje bo mi się podoba (chciałem mieć taką w skórze i mam ), a to radyjko jest chwilowo (Clarion próbuje się naprawić ) kierownica jakoś mi znajoma auto od początku mi się podobało po zmianach jeszcze ciekawiej i widać, że będzie jeszcze lepiej i młodziej
Rafal_ Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Opublikowano 17 Lutego 2011 Jest ok Spawałeś czy przykręcałeś końcówki? końcówki przyspawane kierownica jakoś mi znajoma
Rekomendowane odpowiedzi