sokolnh Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 jak na wrocław to max 17" jezdze czasami po wrocławiu i jak miałem b5 na 18-tkach to aż mnie kur.ica brała to miasto nie nadaje sie na duze felgi, w okolicach rynku, galerii jeszcze spoko ale dalsze tereny to masakra
hornet Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 jak na wrocław to max 17" jezdze czasami po wrocławiu i jak miałem b5 na 18-tkach to aż mnie kur.ica brała to miasto nie nadaje sie na duze felgi, w okolicach rynku, galerii jeszcze spoko ale dalsze tereny to masakra Zgodzę się ale już coraz więcej dróg poprawiają nawet te na przysłowiowych zadupiach.
piotrcar Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 pojezdilem we wroclawiu na 19 cali 1,5 tygodnia i je sciagnelem.zalozylem 17 ale to i tak za duzo na wroclaw.odpowiednia opona na wroclaw to 195/70r15 kazda inna nie nadaje sie
ykk Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 To normalne Naprawdę ?? :gwizdanie: Naprawde
Dibo Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 witam mam zawias 1Be (chyba) ostatnio wracałem z opola 4os na pokładzie+bagażnik po dach ,na felgach 17" i od czasu do czasu opona tarła o nadkole chodzi mi po głowie zmiana na 18" czy wtedy tarcie nie nasili się???foto mojego zawiasu, może mam już tył wyrobiony: Jak dobrze dobierzesz oponę to będzie to samo co przy 18". Różnicy nie będzie bo koło będzie miało tą samą średnicę, a opona szerokość
verus Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Obniżone zawieszenie i felgi 18' czy 19' to masakra na naszych drogach, tylko dla ludzi o mocnych nerwach.
Rekomendowane odpowiedzi