svist Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 czy jak zdarłem lakier ale zabezpieczyłem go towotem to nie będzie rdzewieć? czy będzie Jedyne miejsce które znalazłem to od zamykania klapy i tam podpiąłem masę gra bez problemów ale cały czas myśle o korozji
cobradd Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 do zabezpieczania to są specjalne środki a nie smar
ditomek Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Svist, martw sie czym innym - jest tyle tego dookoła ze spokojnie coś wymyślisz ... Moja podpowiedz: globalne ocieplenie, wycinka lasów równikowych, globalny kryzys
cobradd Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 a twierdzenie że AUDI może zardzewieć to bluźnierstwo
Ukasz699 Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Svist, martw sie czym innym - jest tyle tego dookoła ze spokojnie coś wymyślisz ... Moja podpowiedz: globalne ocieplenie, wycinka lasów równikowych, globalny kryzys Tomasz lubiesz te tematy jak rzeka rozwiazle..
svist Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Opublikowano 23 Maja 2009 do zabezpieczania to są specjalne środki a nie smar np nazwa to kupie
cobradd Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 lakier bezbarwny w sprayu powinien wystarczyć, do kupienia za ok 15 zeta
svist Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Opublikowano 23 Maja 2009 tak jak tym zrobię to będzie nadal przejście prądu?
ditomek Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 zrobiłeś? działa? przewierciłeś sie przez sam środek dachu, maski? jeśli nie to zabezpiecz dosłownie czymkolwiek przed dostępem wilgoci i gotowe.
Rekomendowane odpowiedzi