kaczmar_janowiec Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 panowie moja acztery jeszcze zalatuje dojczmanami także niewiele jeszcze wiem o klamotach z których się składa i tu moje pytanie czy da się wymienić ( kupić ) sama siatkę miedzy turbo a katem ?? czy nie okaże się ze muszę wymieniać cały katalizator ?? siatka jest już nadpalona chcialbym to wymienić przed pierwszym przeglądem w naszym pro ekologicznym kraju bo trafie na jakiegoś służbiste na stacji diagnostycznej i mnie odstrzeli !!
vikis4 Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Nie ma z tym żadnego problemu! Musisz tylko pomierzyć dlugość i średnicę-kupisz to w prawie każdym sklepie motoryzacyjnym.
Musashi Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 to sie nazywa łącznik elastyczny wydechu, lub popularnie plecionka. szukaj produktu dobrej jakosci, nie oszczedzaj.
Daimos Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Możesz wymienić bez problemu, starą trzeba wyciąć a nową wspawać, także najlepiej podjechać z tym do tłumikarza, tylko kup taką wzmocnioną
Rekomendowane odpowiedzi