pilus16 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Witam! Mam bardzo denerwujący problem z błędem żarówki który wyskakuje podczas hamowania. Sprawdzałem wszystkie żarówki są sprawne. Proszę o pomoc, w czym jest problem???
cobradd Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 a masz 3-cie światło stopu? gdzies tu na forum czytałem że właśnie przez nie wyskakuje taki błąd, poszukaj.
pilus16 Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Opublikowano 28 Maja 2009 Mam trzecie światło stop i działa poprawnie. znalazłem podobny problem http://www.a4-klub.pl/smf/b5_1_fl_ciagle_3_swiatlo_stopu-t7922.0.html;msg99665;topicseen;highlight,%B6wiat%B3o+stop#msg99665 ale u mnie sprawdzałem żarówki i wszystkie były dobre. W sobotę zobaczę może to ten włącznik przy pedale. Ale nie pogardzę innymi propozycjami. Pozdrawiam Rafał
kulpios Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Witam u mnie jest tak samo niby swiatła są a błąd się pojawia to spewnością wina 3 światła zauważyłem to wieczorem gaśnie kilka wciśnięć hamulca i świeci, zacznę od odszukania wtyki i przeczyszczenia jej.Audi A4 B61,8 BFB.
Rekomendowane odpowiedzi