szymek Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Witam Zakładał może ktoś te listwy ? Bo zastanawiam się nad nimi tylko nie wiem jak z wykonaniem czy dobrze przylegają do progów i co by można było na nich wygrawerować, bo "audi" i "OOOO" odpada, bo tego nie mogą grawerować, więc zostaje tylko a4 gdzieś po boku, ma ktoś może zdjęcie tych listew zamontowanych w a4??
adadur Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Polecałbym aby listwa była matowa - satynowa a sam napis polerowany i zagłębiony lekko
Szewczenko7 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Popieram pomysl adadur, bedzie ładnie
ykk Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Moim zdaniem taka polerka nie pasuje do bialego koloru. Tylko mat!
talib1990 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 moim zdaniem tylko mat..jak widze takie polerowany..to mysle sobie..a co jak Ci kobieta szpilka przejedzie.. niezłe rysy będa..
Gość zdeniu Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 szymek, momentalnie sie porysują
szymek Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Napisałem do sprzedającego te listwy czy jest możliwość zrobienia matowych, zobaczymy co odpisze. [ Dodano: 13-04-2007, 13:44 ] A więc dostałem odpowiedź, nie robią nakładek całych matowych, bo grawer na całej nakładce skrzywiłby ją. A pomyślałem o takim dość prowizorycznym rozwiązaniem np kupieniu czystych nakładek naklejeniu dowolnego napisu i zmatowieniu reszty drobnym papierem ściernym. Ale trochę szkoda jak by się nie udało
talib1990 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 A pomyślałem o takim dość prowizorycznym rozwiązaniem np kupieniu czystych nakładek naklejeniu dowolnego napisu i zmatowieniu reszty drobnym papierem ściernym. Ale trochę szkoda jak by się nie udało a skad wiesz że równo zmatujesz..a poza tym ten napis..to chyba jakas naklejka..nic wiecej.. wiec to za pieknie nie bedzie wyglądało
Baltazar Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 też zastanawiałem sie nad kupnem takich listw... ale tak jak przedmówcy stwierdzam iż mat jest bardziej odpowiedni... ja szukam dalej jak znajdziesz gdzieś matowe to daj znać na pm ;] pozdrawiam ;]
Smoczyca Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Miałam takie listwy w Passacie B5. Dokładnie od tego sprzedającego. Wygląd i dopasowanie do auta, to kwestia indywidualna, ja mogę od siebie powiedzieć, że przylegało bardzo ładnie, wyglądało jeszcze lepiej .... Szkoda, że tego samochodu już nie ma .... fotka: Pozdro
szymek Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2007 No na zdjęciu wyglądają bardzo ładnie ciekawe ile zasłaniają progu te listwy w audi. Pisałem do sprzedającego, ale mówił że nie ma zdjęcia. Jak by zasłaniały tyle jak na zdjęciu to bym je nawet wziął.
bratpit Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Te wyglądają znacznie lepiej http://www.allegro.pl/item187008419_audi_s4_listwy_progowe_audi_s_4_oryginal_.html
Gość zdeniu Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Miałam takie listwy w Passacie B5. Dokładnie od tego sprzedającego. Wygląd i dopasowanie do auta, to kwestia indywidualna, ja mogę od siebie powiedzieć, że przylegało bardzo ładnie, wyglądało jeszcze lepiej .... Szkoda, że tego samochodu już nie ma ....Poozdro ciekawie to wygląda ale przydałoby się odkurzyć
Gość rob Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Te wyglądają znacznie lepiej http://www.allegro.pl/item187008419_audi_s4_listwy_progowe_audi_s_4_oryginal_.html to mi się podoba
Jaro Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 ja mam takie same listwy od tego samego gościa, tylko kupiłem je za 100 zł , Spokojnie można je polecić. Są oryginalne i świetnie pasują, nie wiem jak do B5 ?! Przykleja się je na gorąco. ( Trzeba nagrzać taśmę) Mogę jutro zrobić parę fotek i wrzucić
Gość rob Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 ja mam takie same listwy od tego samego gościa, tylko kupiłem je za 100 zł , Spokojnie można je polecić. Są oryginalne i świetnie pasują, nie wiem jak do B5 ?! Przykleja się je na gorąco. ( Trzeba nagrzać taśmę) Mogę jutro zrobić parę fotek i wrzucić ... no to pochwal się
Smoczyca Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 ciekawie to wyglądaale przydałoby się odkurzyć Hehe ... no cóż powiem Ci że gdybym samochód jeszcze miała to na pewno bardzo rzadko byłby taki brudny. To była miłość mojego życia, niestety rów na trasie białostockiej popsuł wszystko ... Żeby nie było kompletnego OT: Te oryginalne - cóż, zależy co kto lubi, jak ktoś chciałby mieć coś bardziej indywidualnie dobranego to bardziej pasuje opcja nr1.
Rekomendowane odpowiedzi