Orfeusz Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 ...polerowane felgi, takie niczym nie zabezpieczone są ładne kilka tygodni - potem jest z nimi tylko kłopot. Nie daj boshe z takimi felgami jeździć w zimie po posolonej drodze. Wżery są już na drugi dzień - wygląda to okropnie. Polerowane felgi są dobre w californi.
Cor72z Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 Jezeli nie prysniesz klarem... to trzeba je cos jakis czas przepolerowac szmatka.... z pasta... w zime raczej nie jezdzi sie na takich felgach...
Orfeusz Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 ...klarem wypolerowane felgi??? a jaki klar to złapie - będziesz po miesiącu miał strupy na felgach (tak jak wszyscy). Polerować felgi do użytku codziennego to porażka!
rancher Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 fajnie wygladaja na samochodzie zapewne jeszcze lepiej
Aydaho Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/620eb82b969cb9cb.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ece913ac6d3bfb40.html wzór pasujacy do audi - jak najbardziej ale ja poszukałbym czegoś klasycznego - polerki nie cierpie, kojarzy mi się z amerykańską tandetą
inco Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 felgi wygladaja fajnie, ale ja bym takich nie zalozyl
kojot_84 Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 ladne, ciekawe jak by wygladaly na samochodzie
slepy Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Ładnie, ładnie, zrobiłbym to samo z moimi BORBETAMI, ale wymieniam na lato na 17" takze nie ma sensu.., ale efekt gratuluje cierpliwosci, i wytrwalosci...
seba1-2 Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 a mi tam sie bardzo podobają :th: i bym z miłą chęcią sobie je założył do swojej
freon Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Tutaj widzę efekt jakby Terminatora, co wychodził z roztopionego metalu... Jakoś taki błysk mi się nie widzi. Ale szacunek za samą pracę, bo efekt naprawdę godny pochwały.
Rekomendowane odpowiedzi