designer Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Wiem co Poziek sądzi o V-techu i pewnie jest w tym trochę racji, ale z BFB spokojnie podejda pod 200 KM i 300 NM i to jest przed wywaleniem kata Jak ktoś chce lajtowy programik, to nie jest to najgorsze wyjście, ja na swoim śmigam juz 2 lata i nie mam z nim problemów Byłaś osobiście czy kupiłaś soft "zdalnie"?
poziek Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Wiem co Poziek sądzi o V-techu i pewnie jest w tym trochę racji, ale z BFB spokojnie podejda pod 200 KM i 300 NM i to jest przed wywaleniem kata Jak ktoś chce lajtowy programik, to nie jest to najgorsze wyjście, ja na swoim śmigam juz 2 lata i nie mam z nim problemów Byłaś osobiście czy kupiłaś soft "zdalnie"? słuszne pytanie... co innego jak tuner widzi co się dzieje a co innego jak robi to mailowo
designer Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 "Zdalnie" miałem na myśli program V-techu kupiony u innego tunera nie przez net.... A propos to właśnie wyczytałem na stronie V-techu że Kreator jest ich oficjalnym przedstawicielem na woj mazowieckie. I co naprawdę są kiespcy jak pisał kosiniak? Gdybyście mieli do wyboru to: VTG czy Kreator?
compsport_krk Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Każdy jeździ gdzie lubi. W naszej firmie wszystkie programy robione są indywidualnie. Oczywiście zdarza się że auta się powtarzają ale w 90% diagnoza przed i po modyfikacji jest zupełnie inna.Dlatego nawet w takich przypadkach korekty zawsze się zdarzają. Jeśli chodzi o kupowanie online programów i ich wgrywanie heheh pierwsze słysze VTG jest zdecydowanie lepsza firma niż vtech pod każdym względem. Niestety najwięcej samochód przez nas poprawianych trafia z vtechu. Pozdrawiam
poziek Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Jeśli chodzi o kupowanie online programów i ich wgrywanie heheh pierwsze słysze NIE KUPOWANIE ONLINE tylko robienie programu w Krakowie, gdy auto stoi na ten przykład w oddziale vtechu w Olsztynie
Flyer Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 W naszej firmie wszystkie programy robione są indywidualnie. Ekhm... http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?p=1281784#1281784
designer Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Oho to sytuacja staje się coraz jaśniejsza W takim razie po Majówce udaje się na hamowanko do VTG chyba że do tego czasu wyjdzie tu jakiś babol VTG
poziek Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 chyba że do tego czasu wyjdzie tu jakiś babol VTG STARY...babole znajdziesz u każdego tunera...nie ma przebacz
designer Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 chyba że do tego czasu wyjdzie tu jakiś babol VTG STARY...babole znajdziesz u każdego tunera...nie ma przebacz :confused4: Najpierw zobaczę w jakiej kondycji jest motorownia po hamowanku i co mi zaproponują. Mam ich (VTG) najbliżej także jakby coś było nie halo to przynajmniej będę mógł w każdej chwili podjechać.
chrisso Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 A ja dzisiaj byłem u Mistrza Rogala.Jestem bardzo zadowolony i jesli ktos ma diesla to spokojnie mozna do Niego jechac.Bardzo rozsadny z glowa na karku czlowiek.Pozdrawiam Wszystkich:)
...Hellboy... Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Pytanie. Da sie do Audi A4 z silnikiem 1.8 ADR, rocznik 1998 zainstalować chip bez obaw o konsekwencje ? i gdzie w wlkp. to zrobić ?
Tukan Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Pytanie. Da sie do Audi A4 z silnikiem 1.8 ADR, rocznik 1998 zainstalować chip bez obaw o konsekwencje ? i gdzie w wlkp. to zrobić ? Czytaj forum,uzyj wolnossaków sie nie chipuje.
designer Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Pytanie. Da sie do Audi A4 z silnikiem 1.8 ADR, rocznik 1998 zainstalować chip bez obaw o konsekwencje ? i gdzie w wlkp. to zrobić ? Czytaj forum,uzyj wolnossaków sie nie chipuje. Tzn można tylko po co? Po 10KM i 10Nm? Szkoda kasy IMO....
...Hellboy... Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Pytanie. Da sie do Audi A4 z silnikiem 1.8 ADR, rocznik 1998 zainstalować chip bez obaw o konsekwencje ? i gdzie w wlkp. to zrobić ? Czytaj forum,uzyj wolnossaków sie nie chipuje. Tzn można tylko po co? Po 10KM i 10Nm? Szkoda kasy IMO.... No tak i o taką odpowiedz mi chodziło =) dzieki
prymusik20 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ja również dzisiaj przyjechałem od Rogala. Autko śmiga jak talala przed 114 KM po 142KM różnice są odczuwalne. Jak najbardziej moge polecić Rogala naprawdę wie co robi.
Rosemeyer Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ja dotychczas robilem w unitronicu i sobie chwale i polecam
kosiniak Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Pytanie. Da sie do Audi A4 z silnikiem 1.8 ADR, rocznik 1998 zainstalować chip bez obaw o konsekwencje ? i gdzie w wlkp. to zrobić ? Czytaj forum,uzyj wolnossaków sie nie chipuje. Tzn można tylko po co? Po 10KM i 10Nm? Szkoda kasy IMO.... w wolnossacym to duzo kolego!!
designer Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Pytanie. Da sie do Audi A4 z silnikiem 1.8 ADR, rocznik 1998 zainstalować chip bez obaw o konsekwencje ? i gdzie w wlkp. to zrobić ? Czytaj forum,uzyj wolnossaków sie nie chipuje. Tzn można tylko po co? Po 10KM i 10Nm? Szkoda kasy IMO.... w wolnossacym to duzo kolego!! Podałem graniczne wartości
Rekomendowane odpowiedzi