wustyle Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2009 wiesz jak jest, czasem kolegow sie nie wybiera
domjenick Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 dobre,kojarzy mi sie z muzyka z restauracji z "dancingiem" ale fajne-slucham juz trzeci raz i wpadla mi w ucho WU-jak nagracie ostateczna wersje-daj znac [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 22:59_________________________________________________a jesli chodzi o Popka-znam go osobiscie,a tak poza tym,to jak myslisz,klip bedzie krecony w PL,czy UK?
wustyle Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2009 clip bedzie krecony w PL, jedker wrocil do polski juz na stale
Johnyjurek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 No to szacuneczek , jedker to bardzo dobry koleś i ten jego głos hehe ;]
taktuś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 To daj gitary posłuchać..., chyba o jakieś zgrabne solo to się nie pokusisz, ciężko by ją wcisnąć.
wustyle Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2009 nie umiem grac solowek nigdy nie gralem zawsze bylem "rytmiczny"
taktuś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Pasuje mi tu rytmika Dietera Bohlena , kombinacja barowych na wysokich progach
wustyle Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2009 i tak zostalo zagrane ,z jedna roznica, zamiast barow gralem kwinty
wustyle Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2009 UPDATE jest na wrzucie, dobra jakosc:) zapraszam:) http://w48.wrzuta.pl/audio/69Z2TOyDSUV/monopol_-_zodiak_na_melanzu_hit_lata_2009
domjenick Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 http://w48.wrzuta.pl/audio/69Z2TOyDSUV/monopol_-_zodiak_na_melanzu_hit_lata_2009 u mnie ten link nie lata
Art_A4 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgadzam się z przedmówcami, że wpada w ucho.
freon Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 na melanżu - jprdl i widzę te siksy zachwycające się utworem, co chcą być fajne i "kręcą je chłopaki i takie takie" i wszystkich elo prosto ziomków oddających się wysublimowanej liryce jak to będzie hit, w wakacje uciekam z kraju
PRZEEMAS Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 jak to będzie hit, w wakacje uciekam z kraju A wedlug Ciebie hit by byl jak by spiewal ze chlopaki z osiedla nie maja pieniedzy i ogolnie jest zle? Wreszcie cos innego. Kawalek 1 klasa czekam na album.
domjenick Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 chlopaki z osiedla nie maja pieniedzy i ogolnie jest zle? to juz bylo nie raz,wiec cos dla odmiany od Tych samych Chlopakow-czemu nie...
freon Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 jak to będzie hit, w wakacje uciekam z kraju A wedlug Ciebie hit by byl jak by spiewal ze chlopaki z osiedla nie maja pieniedzy i ogolnie jest zle? Wreszcie cos innego. Kawalek 1 klasa czekam na album. Nie, to też nie było by hitem
wustyle Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2009 na melanżu - jprdl i widzę te siksy zachwycające się utworem, co chcą być fajne i "kręcą je chłopaki i takie takie" i wszystkich elo prosto ziomków oddających się wysublimowanej liryce jak to będzie hit, w wakacje uciekam z kraju ta plyta zrobiona jest dla baunsu, lansu i hajsu naprawde porywnywanie tej produkcji do dorobku WWO jest bez sensu, wiele razy zdarzalo sie, ze muzycy np metalowi nagrywali jazzowe plyty, a wykonawcy country probowali sil w bluesie freon nie takie hity leca od lat w radiu i nie uciekles z kraju
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 <b>wustyle</b> - Twojego dorobku w tym utworze jeszcze nie słyszałem, więc nie oceniam, natomiast już wcześniej się wypowiadałem i teraz wypowiedź uzupełniam - utwór zrobiony jest po prostu dla kasy, myślę, że się nie mylę Pozdrawiam.
freon Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 wustyle - nie bierz personalnie tego co napisałem, ale ogólnie (jak zauważyłeś) ubolewam nad poziomem tego, co otacza nas z każdej strony. Jako muzyk pewnie też to rozumiesz.
KaliN Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Wczoraj podesłał mi kolega ten kawałek z tekstem "idę na imprezę - taki kawałek znalazłem" Jest sporo młodszy i znam go tylko przez net, ale chyba już zaczyna być hiciorem Nie moje klimaty, ale powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi