Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Chwalicie się swoimi glebami -30, -60? Zobaczcie to -->

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a mi się takie gleby nie podobają :gwizdanie: jak już koło się chowa, wygląda to pokracznie :tongue4: np tu:

IMGP1677.jpg:sick3:

Opublikowano

ffffuuuujjjjj

Opublikowano
  • Autor

a mi to akurat tutaj chyba najbardziej sie podoba :kox:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 22:17_________________________________________________hehe

Opublikowano

jak dla mnie to to wyglada,jak auto po wypadku,a poza tym,to chyba nie da sie tym normalnie jezdzic...

Opublikowano

A to nie sa zawieszenia pneumatyczne ?? :wink4:

Jest u nas jedna A4 z tym no ale faktycznie jak opadnie to do banki to wyglada :thumbdown:

Opublikowano

straszne

Opublikowano

okropnie to wygląda toć to prawie profanacja :) Rozumiem obniżyć ale nie chować koła i robić jakiś czołg. Swoja drogą ciekawe czy by przejechał przez całe miasto bez haczenia o asfalt

Opublikowano

To nie lepiej do bagażnika wrzucić paletę cementu, a pod maskę upchnąć kilka trelinek?? :kox:

Opublikowano

To nie lepiej do bagażnika wrzucić paletę cementu, a pod maskę upchnąć kilka trelinek?? :kox:

:polew: :polew: :polew:efekt bedzie ten sam :wink4:
Opublikowano

dla mnie bezużyteczne , i nie za ładnie to wygląda , wole swoje 1 be :wink4:

Opublikowano

Wyrażę swoją opinię w ten sposób =====> :sick3:

Opublikowano

Na 100% to pneumatyczne zawieszenie. Ale fekt, chyba niewiele osob rzuca na kolana.

Opublikowano

Padaka :polew:

Opublikowano

To zawieszka Airride, kolega style ma taką. Mi sie podoba takie zawieszenie, w kazdej chwili można sobie odpowiednio wyregulować :kox: :kox:, na parkingu na max zglebić robiąc zagadke innym uzytkownikom owego parkingu :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

To zawieszka Airride, kolega style ma taką. Mi sie podoba takie zawieszenie, w kazdej chwili można sobie odpowiednio wyregulować :kox: :kox:, na parkingu na max zglebić robiąc zagadke innym uzytkownikom owego parkingu :polew: :polew: :polew:

e]

Prościej byłoby kupić starego Citroena. :D

Opublikowano

Wieś śpiewa, wieś tańczy :polew::polew::polew:

Opublikowano

na takim obnizeniu jak opona sie chowa w nadkole tak znacznie to wydaje sie ze ten samochod jakis dluzszy sie zrobil, takie wrazenie jest...

ogolnie to nawet fajna sprawa, do B8 10tys za takie zawieszenie Airride :gwizdanie: do innych tez pewnie cos kolo tego chyba ze ktos sam zrobi takie cos

Opublikowano

No to chyba pytanie do kolegi style.

czy warto montować coś takiego? jak jest z obsługą, naprawami, przeglądami, spalaniem i ogólnie jak tym się jeździ.

http://www.chromowane.pl/p_pneumatyczne.php

rozumiem, że można ustawić praktycznie dowolną wysokość zawieszenia. Czy można to traktować jako substytut obniżenia zawieszenia, z którego w dowolnej chwili można zrezygnować jeśli trzeba :)

pozdrawiam, z góry dzięki..