pablo666 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Polecam zakład Rogala - o jego kompetencjach i wiedzy zapewne większość już wie a co niektórzy mieli okazje się przekonać. Więc wszelkie opisy i zachwalanie jest zbędne. Wawa - ul Mineralna Pozdro. :twisted:
AndyN Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Jakieś bardziej szczegółowe namiary? Telefon?
pre_pl Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 AndyN : http://www.a4-klub.pl/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=1753 DIAGNOSTYKA / CHIP TUNING - TUNING MECHANICZNY DIESLI ORAZ MECHANIKA SAMOCHODOWA - W-WA UL. MINERALNA 26
busterx Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 A czy ma ktos numer telefonu do Rogala ? pozdrawiam buster OK juz mam
ruphert Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 A czy ma ktos numer telefonu do Rogala ? pozdrawiam buster OK juz mam MR Motors - W-WA ul. Mineralna 26 - 0-694-046-807
Placek Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Panowie Odświeżam temat bo jestem na granicy wycieczki do Rogala a chciał bym jeszcze dowiedziec się o parę rzeczy. 1. Jak wygląda spalanie po programie u Rogala – zakładam podniesienie mocy do 160KM – czy i o ile wzrasta, pytam o jazdę duże miasto (Wawa) i trasa 2. Czy sprawa zbiorowego chipowania jeszcze żyje czy teraz każdy solo?? Pozdrówka
Rekomendowane odpowiedzi