marinero Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Auto Serwis - bardzo dobrze prowadzony, wyposażony z profesjonalnym podejściem warsztat. Serwis flagowany Boschem i urządzniami diagnostycznymi tej firmy. bylem kilkanascie razy - serwisuje tam trzy auta i nigdy sie niezawiodlem! Bardzo Polecam PS wlasciciel tez jezdzi audi!! Auto Serwis 63-400 Ostrów Wielkopolski Ul. Długa 64 Tel. : - (0-62) 735-67-84 stronka serwisu: http://www.serwis-wozniak.com.pl/
iemen Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Mogę tylko potwierdzić. :oklaski: Profesjonalnie i rzetelnie, ode mnie dostają 6. Polecam ten warsztat z czystym sumieniem.
Music Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Ja polecam autoserwis Maciejewscy s.c Ostrów Wlkp ul. Krotoszyńska 35 tel. (0-62) 736-69-86 :th:
mrdadi Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Polecam Auto-Serwis na Długiej u Pana Woźniaka. wymieniałem (pasek rozrządu, klinowy, napinacze, pompę wody, tarcze i klocki na przód) i to, co mogę napisać o ich pracy, to PEŁEN PROFESJONALIZM !!!! sam warsztat robi bardzo duże wrażenie, ciągle trzymany porządek, czysto. Widać, że mechanicy nie uczą się na twoim sprzęcie, a V6 to raczej dosyć rzadki silnik. Sam właściciel świetnie zna mechanikę oraz spokojnie tłumaczy co w jaki sposób działa. No i najważniejsze, na życzenie dostałem samochodzik zastępczy na dojazd do pracy... rano o 7:30 odstawiłem im samochodzik, dostałem samochód zastępczy na dojazd do pracy i po pracy pojechałem po odbiór samochodzika... razem z szefem była jazda próbna i sprawdzenie czy wszystko poprawnie działa... została założona również książka serwisowa BOSCH w której są notowane wszystkie zmiany... pełny profesjonalizm... POLECAM WSZYSTKIM którzy kochają swoje niunie.... :>
Bastol Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 rowniez polecam!!! Serwis Darka Wozniaka!! Naprawialem u niego w serwisie wentylator od klimy, wymienialem termostat,i wymienialem wahacze. szybko i bardzo dobrze dokanana naprawa. naprawde polecam. Nasze Niunie sa tam w fachowych rekach
zimny0000 Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 A mozna wiedziec jakie ceny tamtejszych usług? Wymiana rozrządu ile kosztkowała?
popo601 Opublikowano 15 Listopada 2018 Opublikowano 15 Listopada 2018 Witam wszystkich, widzę że temat umarł a szkoda bo dzisiaj znaleźć mechanika godnego polecenia i rzetelnego to bardzo trudno, ale z czystym sumieniem mogę polecić http://www.wozniak.bosch-service.pl/ od lat usługi na najwyższym poziomie i również od lat serwisuję tam swoje samochody więc to nie jest opinia po jednorazowej wizycie.
Rekomendowane odpowiedzi