mrogal Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Coś nie wieże że zakończyłeś już rezać bo tak napisałeś w opisie na wieże to malolat nie wejdzie [br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 19:09_________________________________________________ dokladki maluj, bo u mrogala fajnie wyglada nieeeeeeeeeee wsio zostaje tak jak jest Wraca Avus i jest malina Na wesele zalozyles RS..? co sie kuwa smiejesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 co sie kuwa smiejesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puertoss Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 ładne autko.. a kiere S mam taką samą jak Twoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 ładne autko.. a kiere S mam taką samą jak Twoja A dzięki dzięki Przy okazji poprawiłem pierwszego posta i dorzuciłem co ostatnio zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Wygląda na to, że już nic więcej nie będę rezał, bo w sumie lista planowanych modów zakończona Hańbisz lubelszczyzne :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Hańbisz lubelszczyzne :bicz3: wystarczy mody będą w następnym aucie, za jakiś rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Wygląda na to, że już nic więcej nie będę rezał, bo w sumie lista planowanych modów zakończona Hańbisz lubelszczyzne :bicz3: Ja chyba będę drugi bo też powoli kończę listę modów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Wygląda na to, że już nic więcej nie będę rezał, bo w sumie lista planowanych modów zakończona Hańbisz lubelszczyzne :bicz3: Ja chyba będę drugi bo też powoli kończę listę modów hehe jak cos trzeci bo ja już skończyłem teraz ekspluatacja :gwizdanie: Rafalekx tak pozatym ni słowa o audio nie napisałeś :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Rafalekx tak pozatym ni słowa o audio nie napisałeś :gwizdanie: Ty no popatrz zapomniałem Tylko jak to nazwać I wkleić foto z rezania? Jak mrogal siedzi w kufrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Rafalekx tak pozatym ni słowa o audio nie napisałeś :gwizdanie: Ty no popatrz zapomniałem Tylko jak to nazwać I wkleić foto z rezania? Jak mrogal siedzi w kufrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Rafalekx tak pozatym ni słowa o audio nie napisałeś :gwizdanie: a Ty bys napisal o dziurze w podlodze [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 15:00_________________________________________________ Rafalekx tak pozatym ni słowa o audio nie napisałeś :gwizdanie: Ty no popatrz zapomniałem Tylko jak to nazwać I wkleić foto z rezania? Jak mrogal siedzi w kufrze? tak sie reza w LC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Rafalekx tak pozatym ni słowa o audio nie napisałeś :gwizdanie: a Ty bys napisal o dziurze w podlodze jaka znowu dziura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 :dziura: :hahaha: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 jaka znowu dziura no kurfa dziury nie widziałeś? normalna dziura no (mrogal ma na myśli zmianę ori podłogi na podłogę z wyciętym otworem na głośnik, który jest przymocowany w kole zapasowym, podobnie jak jest opisane gdzieś na forum ) :dziura: :hahaha: Ty spamer Ty na serio masz jakieś przykre doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 jaka znowu dziura no kurfa dziury nie widziałeś? normalna dziura no (mrogal ma na myśli zmianę ori podłogi na podłogę z wyciętym otworem na głośnik, który jest przymocowany w kole zapasowym, podobnie jak jest opisane gdzieś na forum ) No tą to widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 ...nie ze mna ok. ale , że wy tak na publicznym forum omawiacie jakieś zberezieństwa i sodomskie obyczaje , to aż kole w oczy , muszę się zrelaksować przy religia tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 muszę się zrelaksować przy religia tv A masz moherowy berecik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 ...ale czekam na grzeszną katoliczkę w moherowych stringach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Avant jest ok, relingi sa ok Solar zaatakaował autko Rafalekx'a ale narzedzie kary juz czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puertoss Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Avant jest ok, relingi sa ok Solar zaatakaował autko Rafalekx'a ale narzedzie kary juz czeka "narzędzie kary" dla Solar'a to deliszys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi