moro99 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Czesc. Chcialbym sie zapytac czy idzie wsadzic Xenon do lampy przed II lifrem Valeo - 2x zarowka H7 Chcialbym wrzucic cos takiego http://www.xenonowe.pl/index.php?MENU=zestawy-xenon&id=870 niby napisane ze do zarowek H7R (czyli do refleksow) Probowal ktos juz cos takiego ? Kolejne oje pytanie to co misiaki na cos takiego.? (pomijam ze na lampie jest napisane ze 2x zarowki H7) Ktos kiedys mi mowil ze w refleksach nie potrzeba miec spryskow - klamal czy jednak nie ?
Ukasz699 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Xenon do niesoczewkowej lampy daruj sobie bo od razu Cie capna poza tym to zenada jest
Gość Michał Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Oczywiscie że da radę założyc, z tym że jak kolega wyzej napisał, pierwsza lepsza kontrola i dowód leci, na przeglądach raczej też nie przejdzie a i dla innych uzytkowników dróg bedzie to uciązliwe Zainwestuj lepiej w soczewki i do nich dołoz HIDy,też nie legalne ale mniejszy przypał
marcin j Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Xenon do niesoczewkowej lampy daruj sobie bo od razu Cie capna poza tym to zenada jest To wszystko w temacie Ktos kiedys mi mowil ze w refleksach nie potrzeba miec spryskow - klamal czy jednak nie ? Kłamał, do xenów w polsce trzeba mieć system zmywania i nie tylko , bo jeszcze samopoziomowanie.
moro99 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2009 no to szukam swiatelek i zderzaka z spryskami Dzieki
Gość Michał Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 no to szukam swiatelek i zderzaka z spryskami Dzieki Słuszna koncepcja Widziałem w dziale "sprzedam" ktoś miał ori lampy valeo do sprzedania całkiem niedawno
marcin j Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 no to szukam swiatelek i zderzaka z spryskami Dzieki I bardzo słusznie , bedzie wtedy to "miało ręce i nogi "
Dibo Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Wystarczy że rozminiesz się z samochodem co ma xenon w takich lampach a przekonasz się jak oślepia Nieraz się z takimi rozmijałem to nic nie widziałem Poza tym było o tym duzo na forum
leon29sj Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 samo poziomowanie + spryskiwacze-na bank...bo przy brudnych lampeczkach będziesz oślepiał ludzi, tak jak pisze Dibo.. a to na prawdę wkurza jak się z takim Gustkiem mijasz...a po trzecie utrapienie z Panami w czapeczkach na drogach..przy kontrolach...
Kowi87 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zderzaczka nie musisz kupować, w dziale warsztat jest temat montazu sprysków w zderzak nieprzystosowany seryjnie do nich zaoszczedzisz na malowaniu itp, przekładka lampek na liftowe też jest opisana do bólu Kupujesz lampki DEPO/VALEO zespolone(chyba ze Ci ringi w głowie - DEPO/FK) kupujesz zestaw spryskiwaczy z alegro +zestaw HID i rezasz :kox:
Rekomendowane odpowiedzi