Galway Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witam . Mam pytanie dotyczące klimy.Czy jest możliwość ustawienia tak , aby klimatyzacja mocniej chłodziła. Czynnik jest, ciśnienie ok,a jednak bardzo słabo chłodzi.co z tym fantem zrobić?Proszę o pomoc i radę. Dziękuje
Oskaro Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Podepij VAGa i zrób odczyt ciśnienia w trakcie działania klimy. Jeżeli nie chłodzi po ustawieniu temp. w środku to nigdzie nie ma regulatora "mocy"
DLUGI_007 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 musisz sprawdzić zawór rosprężny w tym zaworze jest filtr może być przypchany
Daimos Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 sprawdź filtr http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_klima_znow_dziala_jak_powinna-t42738.0.html
kostek23mj Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Miałem ten sam problem dysze rozprezna wymieniłem i dziala idealnie klimatyzacja koszt tego filterka o 13 zl
tom2009 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Podepij VAGa i zrób odczyt ciśnienia w trakcie działania klimy. Jeżeli nie chłodzi po ustawieniu temp. w środku to nigdzie nie ma regulatora "mocy" [/qu Podepij VAGa i zrób odczyt ciśnienia w trakcie działania klimy. Jeżeli nie chłodzi po ustawieniu temp. w środku to nigdzie nie ma regulatora "mocy" ote] Podepij VAGa i zrób odczyt ciśnienia w trakcie działania klimy. Jeżeli nie chłodzi po ustawieniu temp. w środku to nigdzie nie ma regulatora "mocy" Czy Vag-iem można sprawdzić ciśnienie ?
Rekomendowane odpowiedzi