Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mnie się podoba , zwłaszcza przód , i fotele nawet fajne ma , faktycznie co do tej navigacji to mogli coś innego wymyśleć , a to drewno to do mnie nie przemawia zrobione w starym stylu :)

Opublikowano

mnie się podoba , zwłaszcza przód , i fotele nawet fajne ma , faktycznie co do tej navigacji to mogli coś innego wymyśleć , a to drewno to do mnie nie przemawia zrobione w starym stylu :)

dla Mnie najpiekniejsze z calego srodka jest to drewno :kox:

Opublikowano

środek miazga, a mi akurat takie rozwiązanie wyświetlacza się podoba :kox: bardzo ergonomicznie dla wzroku kierowcy i pasażerów :good:

Opublikowano

za***ista linia, przód :kox:, tył nie wszystkim może się podobać ale to już kwestia przyzwyczajenia :)

Środek poezja i chyba pierwszy raz mi się podoba drewno w :audi::naughty:

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie.... :>

Opublikowano

tia 180 tys...

tyle to lekko spasione a4 kosztuje... a gdzie do a7. cena bedzie gdzies pomiedzy a6 a a8 logicznie rzecz biorac. i to nawet jak katologowo zacznie sie od dwustuparu, to wystarczy dolozyc nawi i kilka innych rzeczy brz ktorych auto tej klasy nie powinno wyjechac z salonu i watpie zeby sensowny egzemplarz kosztowal ponizej 300tys.

Opublikowano

Przyłapali to Audi zamaskowane. Szacuje się, że ma kosztować w przeliczeniu ok. 180 tys. zł :hi:

Na zdjęciach wyposażone jest w hak :naughty:

Audi-Sportback-321010102245571600x1060.jpg

Audi-Sportback-321010102255261600x1060.jpg

Audi-Sportback-321010102235261600x1060.jpg

http://moto.onet.pl/1597122,1,audi-a7-coupe-przylapane,artykul.html?node=2

za***isty kolor :kox::tongue4: :tongue4: :evil:

To nie kolor tylko folia. Dawniej maskowano samochody na czarno, teraz widzę, że są jakieś wzorki :>

Zresztą to chyba widać, bo ma zaklejone tylne szyby, a raczej takie luksusowe coupe nie będzie 2-osobowym vanem z kratką :decayed:[br]Dopisany: 05 Luty 2010, 20:13_________________________________________________Tu zdjęcie i filmik A7 na testach w Norwegii

http://moto.pl/MotoPL/1,88389,7516335,A7_przylapany_w_Norwegii.html

Opublikowano

tia 180 tys...

tyle to lekko spasione a4 kosztuje... a gdzie do a7. cena bedzie gdzies pomiedzy a6 a a8 logicznie rzecz biorac. i to nawet jak katologowo zacznie sie od dwustuparu, to wystarczy dolozyc nawi i kilka innych rzeczy brz ktorych auto tej klasy nie powinno wyjechac z salonu i watpie zeby sensowny egzemplarz kosztowal ponizej 300tys.

To samo pomyślałem :decayed:

Audi to nie Citroen i wątpię, żeby rozpoczynało sprzedaż nowego modelu od takiej promocji, nawet Passat CC był droższy.

Opublikowano

raczej takie luksusowe coupe nie będzie 2-osobowym vanem z kratką

to ma być konkurencja dla MB CLS, więc nie coupe

Opublikowano

Auta przed premierą są testowane w każdych warunkach i sytuacjach hak to oznaka że audi sprawdza jak auto poradzi sobie z obciążeniem i jak wpłynie na prace silnika :)

Opublikowano
Opublikowano

mi się nawet podoba.. ciekawe jak cenowo będzie wyglądało

Opublikowano

wszystko pięknie oprócz tyłu, wygląda tak jakoś "smutno" :rolleyes:

Opublikowano

Ceny podstawowych A7 Sportback w Niemczech:

2.8 FSI 51650 euro

3.0 TFSI 58600 euro

3.0 TDI 58100 euro

szczerze powiedziawszy myślałem, że będzie wyższa cena :decayed: zaraz sobie skonfiguruję na www.audi.de i zobaczę ile mi wyjdzie :naughty:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...