Bartek85 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 dobry. mam pytanko: znacie może jakieś fele bardzo podobne do tych tomasona tn6? chodzi mi o to żeby nie było tych czarnych szprych w środku http://www.tomason.de/tn6_przedstawienie.php
Bartek85 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 Przejrzyj sobie ofertę Toora a nie. za to to podziękuję. włoską to lubię tylko pizzę
Iverson Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Toora jest kox , nie wiem co Ty chcesz od tej firmy
KOval81 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Przejrzyj sobie ofertę Toora a nie. za to to podziękuję. włoską to lubię tylko pizzę Napieprzył Wam ktoś Panowie, że włoskie = gówniane, a niestety, ale nie do końca to jest prawda. Włoskie podróby marnej jakości to owszem szajs, ale nikt mi nie powie, że TOORA, MOMO, czy inne markowe felgi są dziadowskie Proponuję również oprócz słuchania opinii ludzi, którzy jeździli na komplecie za 500pln posłuchać tych, co jeździli/jeżdżą na dobrych makaronach
antonio Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 kolega Bartek85 oczytał się, że felgi tylko ORI lub dobrych marek a tak naprawdę to nawet repliki nie muszą byc słabe, wiem to po sobie gdyż miałem replikę w rozmiarze 17' a teraz mam 18' i wcale nie są plasteliną :gwizdanie:
KOval81 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Poszedł z falą forumową - co nie ori to kaszana :> Swojego czasu Młody pisał, że latał na replikach w sporym rozmiarze i nie narzekał. Felga feldze nierówna.
Bartek85 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2009 spoko. luzik. nie róbcie mi tutaj OT fakt. nie jeżdziłem na włoszczyźnie, tylko słyszałem że to kupa. skoro mówicie że jest ok no to fajnie. tyle że w ofercie TOORA nie znalazłem niczego w podobie
Dibo Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 spoko. luzik. nie róbcie mi tutaj OT fakt. nie jeżdziłem na włoszczyźnie, tylko słyszałem że to kupa. skoro mówicie że jest ok no to fajnie. tyle że w ofercie TOORA nie znalazłem niczego w podobie Przede wszystkim Toora to są markowe felgi a nie jakieś no name. W jej ofercie jest duży wybór felg pięcioramiennych o podobne do tych jakiś czas temu widziałem.
Bartek85 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2009 a ta toora to nie jest przypadkiem spółka polska która ostatnio upadła? http://www.wlochy.edu.pl/katalog,Wloskie-firmy-w-Polsce,Toora-Poland-SA,i116.html http://gielda.onet.pl/3,5414,spolki.html toż to jakaś lipa panowie bez przesady z tym koksem a wracając do tematu to tak jak mówiłem - żadna z tych felg toora nawet w połowie nie jest podobna do tomasona tn6? macie może jakieś inne propozycje, bo ja szukam i nie mogę znaleźć
paulo77 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 mam propozycje, bierz Tomasony :> powiem Ci, że te czarne szprychy nadają feldze wyjątkowo oryginalnego wyglądu i bardzo ciekawie sie prezentują a z większej odległości nie widać ich i felga wygląda na pięcioramienną ja mam TN6 i nie żałuje bo furka oprócz fajnego wyglądu jest od razu rozpoznawana
Bartek85 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2009 paulo- patrzyłem już na Twoje wozidło i fela jest mega właśnie chodzi mi o te czarne szprychy, strasznie mi się to nie podoba, ale jak nic nie znajdę to na 100% biorę TN6 jakie laczki założyłeś na nie? 225? czy 235?
paulo77 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 mam 225/40 ale proponuję Ci zakupić 235/40 bo ramiona tej felgi są wypukłe na zewnątrz i zawsze z szerszą oponą będzie ciut bezpieczniej przy parkowaniu a tu masz pare dodatkowych fotek felunku z mojej fury
Rekomendowane odpowiedzi