gela Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Witam. Mam problem z podłączeniem tego zaworku, wcześniej był on podłączony w cały świat, tzn. był połączony z N18 itd. Chcąc podłączyć go prawidłowo skorzystałem z ETKI i troche poczytałem na forum, ale znalazłem małą różnicę w podłączeniu między tym co jest na foru a tym co podaje ETKA. Dlatego proszę powiedzcie mi jak prawidłowo podłączyć N75. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Jak mam dodać jakiś obrazek, żeby pokazać o co mi chodzi?
spetsnaz Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/warsztat_zrob_to_sam/b5_ahu_wymiana_n75_schemat-t20724.0.html;highlight=schemat+n75
boseron Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 temat poruszany na forum niejednolrotnie wystarczy poszukać
gela Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2009 Ale mi chodzi o to, że są zamienione węzyki. Ten wężyk co idzie od zaworu do rury dolotu (na obrazku jako nr 2) jest zamieniony z tym co idzie do turbiny obok rury dolotu (na obrazku nr 7). Tak jest to opisane w programie ETKA i ja tak podłączyłem u siebie. I właśnie stąd moje pytanie. Czy na tym obrazku jest prawidłowe podłączenie? Bo u mnie wężyk 2 jest zamieniony z wężykiem 7. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi