krolu Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 juz mam koncepje na zderzak :-) dam zdjecia w piatek jak sie uda Czkamy na foty, dziś piątek...
NUTI Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 juz mam koncepje na zderzak :-) dam zdjecia w piatek jak sie uda Dajesz DZO fotki - chyba dotrzymasz słowa :polew:
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 heheheh no co ty ja zawsze dotrzymuje ale w przyszly piatek mialo byc mam kilka problemów z zamontowaniem coolera
wrclaguna Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 heheheh no co ty ja zawsze dotrzymuje ale w przyszly piatek mialo byc mam kilka problemów z zamontowaniem coolera ciezka sprawa zmiescic :> musiles rezac zderzak zobacz tu http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_projekt_fmic_instalacja_wlasna_podrecznik_dla_kazdego-t44465.0.html
seba1-2 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 dzo dzo gdzie dorwałeś taki dolot?? chodzi mi o tą rurę od dolotu która idzie na kolektor ssący [br]Dopisany: 07 Październik 2009, 19:12_________________________________________________zrobiona od podstaw z kwasówki tak??
krolu Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 dziś już środa :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
poziek Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 A już chciałem numer BAT nadawać jakiś za***isty typu BAT lub member #69 :gwizdanie: :kox: a ty cisza :naughty:
Dzo-Dzo Opublikowano 8 Października 2009 Autor Opublikowano 8 Października 2009 ahhhh szkoda gadać musialem turgine do karambola wyslac bo ją chu.,. strzelił waz od coolera mi pierdo... jeba.. na raza cale zycie pod gorke chwillka wstrzymac sie rogal dal ciala bo przelozyl termin spotkania
poziek Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 poznawaj tuning... wszystkie jego strony... te miłe i te nie miłe
retrikal Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 wąż od coolera??!! myślałem, że wszystko miałeś już wyrezane z kwasówki...
Dzo-Dzo Opublikowano 8 Października 2009 Autor Opublikowano 8 Października 2009 no tak mam ale jakos musisz to polaczyc , przeciez nie dasz tego bez jakis laczników gumowych - wszystko dostaje drgań wiedz musi byc jakas amortyzacja
retrikal Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 ale jakos musisz to polaczyc no jasne, tak myślałem, że chodzi o złączkę...a jakie dałeś obejmy? gbs`y gładkie? czy te zwykle prążkowane?
dudi75 Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Dzo-dzo zapodaj fotki kolektora wydechowego , jak zrobisz korekte softu to przyjade na spota do czestochowy i mnie przewieziesz zobaczymy jak to Ci lata i czy jest sens zebym zakladal GT22 czy zostawic jak mam glownie chodzi mi jak bedzie wygladal dol i czy nie bedzie duzego laga
Peres Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Dzo-dzo zapodaj fotki kolektora wydechowego , jak zrobisz korekte softu to przyjade na spota do czestochowy i mnie przewieziesz zobaczymy jak to Ci lata i czy jest sens zebym zakladal GT22 czy zostawic jak mam glownie chodzi mi jak bedzie wygladal dol i czy nie bedzie duzego laga Ja też chcę!!!!
dudi75 Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Dzo-dzo zapodaj fotki kolektora wydechowego , jak zrobisz korekte softu to przyjade na spota do czestochowy i mnie przewieziesz zobaczymy jak to Ci lata i czy jest sens zebym zakladal GT22 czy zostawic jak mam glownie chodzi mi jak bedzie wygladal dol i czy nie bedzie duzego laga Ja też chcę!!!! Dzo-Dzo jak to wszystko po ustawiasz i wystroisz to zrobimy do Czestochowy pielgrzymke na ktoregos spota
Dzo-Dzo Opublikowano 14 Października 2009 Autor Opublikowano 14 Października 2009 no spoko tylko to nie ja będę ustawial tylko człowiek zagadka jeszcze kilka zmian i autka jak znalazł na zime hhehehe p.s tak sobie nie raz mysle i po chu... mi to bylo eheheheh
retrikal Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 dzo- dzo nie załamuj rąk! bez takich ludzi jak ty, takie fora by umierały! działaj dalej, a że w życiu jak w sinusoidzie raz u góry raz na dole, to nie wolno się poddawać!!! ja trzymam kciuki, że w końcu się uda wszystko zestroić i jeszcze pocieszyć się trochę bezawaryjnością...bedzie :good:
dudi75 Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 no spoko tylko to nie ja będę ustawial tylko człowiek zagadka jeszcze kilka zmian i autka jak znalazł na zime hhehehe p.s tak sobie nie raz mysle i po chu... mi to bylo eheheheh Przypuszczam ze ten czlowiek zagadka to ... RO......L Bardzo trafny wybor to kiedy to stroisz bo nie moge sie doczekac wykresu
Dzo-Dzo Opublikowano 15 Października 2009 Autor Opublikowano 15 Października 2009 26 pazdziernik ale jeszcze jest troche roboty mysle ze sie wyrobie
seba1-2 Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 dzo dzo głowa do góry po programie będzie dobrze bo po twoim opisie widać niepewność a jak już będziesz złomował to powiedz gdzie
Rekomendowane odpowiedzi