Cineksik Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 no to poka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 no witka tak cooler mniejszy zderzak s4 rurki juz prawie skonczone - dziś założona rurka od ssącego do coolera i sie mega swieci jak psu jajca A gdzie foty ?? Lud się domaga !! :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 hehhe spoko jutro wstawie bo dzisiaj zla aura leje jak nie wiem co jutro to ogarne wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 no to ja już nie wiem, czy Ty się chwalisz czy żalisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 ani zale ani chwale poprostu zla pogoda jest na zjecia auto sotoii na dworze rurki robimy na hali wiedz spokojnie - postaram sie tam pozniej podjechac i cyknąc kilka zdjec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 no i teraz jest już inna rozmowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 dzo dzo rozwiązałeś sprawę map-sensora?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 witka no zdjecie kichowate jak nie wiem co zderzak s4 jeszcze bez kratek bo musze go sciagnać i uzbroic plus zalorzony cooler [br]Dopisany: 20 Październik 2009, 21:43_________________________________________________seba podobno ori map sensor wytrzyma do 230 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 dzięki za info zrób zdjęcie tego coolera bez zderzaka, dużo jest mniejszy od poprzednika??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 no w końcu zaczyna to wyglądać jak profi projekt :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Październik 2009, 22:49_________________________________________________Dzo zobacz tutaj zakreślona belka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 no juz wiem o co chodzi chyba tak zrobie jak na zdjeciu co do dnia dzisiejszego to tak zawieziona turbina - modyfikacja przerobki splywu oleju zamowiona ramka i kratka do s4 srodkowa dolna dalej sie zastanawiam czy nie zaslepić otworów na czujniki z przodu w zderzaku bo polaczenie ich wymaga kilku kombinacji i czasowych i kasowych w miedzy czasie tuninguje moją omege dziś zakup nowych kolpaków 14 stek i wymiana wycieraczek szyby przedniej hehehhehehhe jak robic mody to w kazdym aucie hehehe aha no i najwazniejszy mod dnia dzisiejszego dorobiona mega fajnie docieta laserowo uszczelka miedzy rura gdzie byl egr a kolektorem ssacym :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 wstaw foto omegi na kołpakach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 nie dla niej zrobie specjalny dział przeniose ją do inne auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retrikal Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 jest gicior też myślę nad zderzakiem od eSy, bo te s-line 'prawie' każdy już ma nie myślałeś o czarnej ramce grilla? schwarz pakiet dałby radę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 22 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 mam ciemne auto wiedz nikiel bedzie ladnie wygladał zamowilem kratke dolną dziś juz jest w domku i wlasnie walcze pastą tempo chce ją doprowadzić jak nowka z saloonu hhee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pittbul a4 kielce Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 DZO-DZO przeczytalem caly watek jestes niezly kozak powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Dostałem właśnie info, że chłopaki walczą z softem i mam wpadać bo 220KM ma pękać...więc jadę :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retrikal Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 czekamy na info i wykres!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Ja juz znam wyniki . gratulacje z wyniku i czekam na wykres . No i w koncu pochwiedz co to za kolektor wydechowy nie badz taki jak twojego ojca dzieci :gwizdanie: kiedy walek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Wiec mamy najmocniejszego Avanciora w klubie czy jeszcze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi