Piotrek98igo Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 heheh no chlopaki widzieli jak cie objezdzam haha a w szczegolnosci teraz na spocie hehehe wszyscy lali z ciebie 12 dlugosci auta skoncz chlopcze z tymi bajkami jest zdjecie w galeri: AJM po czipisie vs AWX/brd/AL/soft =dlugosc auta :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 no ale nie ma tego z sobotniego spota heheheh a to zdjecie jest jak oszukales ze startem wiesz abu dabi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 nie tlumacz sie jezdzi to ale szalu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Panowie, nie robcie czata w tym watku. Na spotach mozecie sie wyzyc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 czemu czata?caly czas piszemy o aucie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ostatnie kilka postow to tylko Wasza rozmowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 no i co w tym zlego?licznik postow nie rosnie wiec nie wiem po co to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 dzo dzo , co ze sprzegłem , gratki modów, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 marcin j poki co jeszcze sie trzyma zobaczymy teraz po wymianie pompek znowu na inne bo te alki sie szyko konczą hahha dam znać co to dalej bedzie - bede opisywal na bierzaco co sie dzieje w moim autku kilka kolejnych modów mojej fureczki zakladanie car audio [br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 07:54_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 masz chyba najbardziej rozpoznawalne autko w klubie :> jak w niedzielę na giełdkę do Krakowa jechałęm widziałem furkę ładni sie prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 dzo-dzo pokaż ten woofer - dokładniej z przodu, wygląda miło :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 no wyglada super ale to jest i tak wies -0 oddam ten s22 a reszta to chu.. gt przed za tys zljak by co najwazniejsze jest p.s nie mam pojecia co ja wyzej napisalem bylem nawalony przepraszam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarol Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Dzo-Dzo a jak z silnikiem masz już mody zakończone?? Jaką moc masz w tej chwili?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 w tej chwili jest 196 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajax Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 no wyglada super ale to jest i tak wies -0 oddam ten s22 a reszta to chu.. gt przed za tys zljak by co najwazniejsze jest p.s nie mam pojecia co ja wyzej napisalem bylem nawalony przepraszam :-) Hahah trzy razy to czytalem, zeby zrozumiec zanim doszedlem do sprostowania:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarol Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 w tej chwili jest 196 KM To bardzo ładnie Masz to zrobione na gratach jak kiedyś pisałeś czyli turbo BRD, pompki AL i FMIC??? Będziesz jeszcze coś modyfikował czy tak już zostaje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 juz jest malo , turbinka i caly wydech terazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nandoz Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Mala turbinka tzn. jaka ?? I masz 196 ps ?? Wywaliles BRD ?? pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 nandoz sprzedaje turbine brd i zakladam gt 22 wraz z wydechem ale najpierw fmic chce max 240 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarol Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 No i jaką turbine zapodaleś bo widze że BRD chcesz sprzedać?? Masz juz auto wystrojone?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi