Flyer Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 jarol jestem zdolowany tym przyspieszaniem 3 litrowego diesla bo to jest tiptronic... bardzo podobnie to jedzie moje 2.5 po koksie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogass Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Flyer zapodaj jakiś wykres bądź filmik z przyspieszeniem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 G-tech to różne cuda pokazuje. Mi wyszło 7,29s co jest raczej zbyt optymistyczne. zależy jaki g-tech. pamiętaj że 60mph~97kmh (stare g-techy robiły błędy bo miały tylko jeden akcelerometr w osi poziomej, pro RR nie robią błędów bo mają w3 osiach) jarol jestem zdolowany tym przyspieszaniem 3 litrowego diesla bo to jest tiptronic... bardzo podobnie to jedzie moje 2.5 po koksie :gwizdanie: nie jest tak źle z tipem 6.0 do 60mph przy 260/510 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarol Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 nie jest tak źle z tipem 6.0 do 60mph przy 260/510 Wrzuć jakiś filmik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 wczoraj zrobilem pomiar od 60-160 na 4 biegu 15s...mam filmik tylko ze z tel slaba jakosc i jeszcze do gory nogami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 nie jest tak źle z tipem 6.0 do 60mph przy 260/510 Wrzuć jakiś filmik. dziś albo jutro postaram się coś nagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 nie jest tak źle z tipem 6.0 do 60mph przy 260/510 Widocznie ten z youtube'a to jakis slaby soft... bo fakt faktem, nie mam co sie lapac z 3.0TDI po koksie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 nie jest tak źle z tipem 6.0 do 60mph przy 260/510 Widocznie ten z youtube'a to jakis slaby soft... bo fakt faktem, nie mam co sie lapac z 3.0TDI po koksie na youtube startuje z 1tys obrotów dlatego. ja robie start z 2k kiedy jest już prawie maksymalny moment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarol Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 nie jest tak źle z tipem 6.0 do 60mph przy 260/510 Widocznie ten z youtube'a to jakis slaby soft... bo fakt faktem, nie mam co sie lapac z 3.0TDI po koksie Takich filmów z 3,0 tdi po chipie jest więcej i wszystkie jadą podobnie: a tu bez chipa to już w ogóle tragedia 8s do 100: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Jak ruszalem z 1 biegu z zieluchem (manual, 3.0TDI, chyba seria) jakis czas temu... to przy 180-200 dostawalem jakies 2 dlugosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 nie jest tak źle z tipem 6.0 do 60mph przy 260/510 Widocznie ten z youtube'a to jakis slaby soft... bo fakt faktem, nie mam co sie lapac z 3.0TDI po koksie Takich filmów z 3,0 tdi po chipie jest więcej i wszystkie jadą podobnie: a tu bez chipa to już w ogóle tragedia 8s do 100: bardzo dziwne ja w serii miałem 6.60 do 60mph na gtechu z tym ze miałem bonus z fabryki w postaci 470nm koniecznie muszę nagrać filmik to porównamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogass Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 No a niby seria 3.0TDI ma 6,8 do setki......???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 No a niby seria 3.0TDI ma 6,8 do setki......???? seria ma 7.0 w avancie manual i 7.5 z tipem mowa o ASB w BKN 7,4 i 7,9 więc wszystko by się zgadzało sedan ASB 6.8 a BKN 7.2 oba manual więc odnosząc się do przyspieszenia musimy zwrócić uwagę z jakim 3.0 mamy do czynienia czy avant bądź sedan i czy ASB czy BKN kombinacji jest wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogass Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Nie ma to jak odejście w rodzinnym Audi kombi :polew: :polew: :polew: :polew: Dzo-Dzo chyba musisz większą turbine włożyć i auto jeszcze odchudzić :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarol Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Moim zdaniem nie ma możliwości żeby seryjne 3,0 TDI 204km które waży 1650kg jechało lepiej niż dłubany AWX na 200km który prawie o 200kg mniej waży. Start ma naprawde piękny bo jest Q ale na wyższych biegach masa już robi swoje. Po chipie to już co innego 3,0 będzie szybsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogass Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Moim zdaniem nie ma możliwości żeby seryjne 3,0 TDI 204km które waży 1650kg jechało lepiej niż dłubany AWX na 200km który prawie o 200kg mniej waży. Start ma naprawde piękny bo jest Q ale na wyższych biegach masa już robi swoje. Po chipie to już co innego 3,0 będzie szybsze. No ale powyżej 190km/h 3.0TDI weźmie góre przez pojemność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Tu macie film oniaka po chipsie http://video.google.pl/videoplay?docid=-6797213694677113069# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Moim zdaniem nie ma możliwości żeby seryjne 3,0 TDI 204km które waży 1650kg jechało lepiej niż dłubany AWX na 200km który prawie o 200kg mniej waży. Start ma naprawde piękny bo jest Q ale na wyższych biegach masa już robi swoje. Po chipie to już co innego 3,0 będzie szybsze. 1650kg?? to chyba bez wyposażenia i do tego sedan. mój avant ponad 1800 waży w wątku dzo-dza to już było chyba wszystko normalnie brazylijska telenowela się robi :> ot goni ot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarol Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 w wątku dzo-dza to już było chyba wszystko normalnie brazylijska telenowela się robi :> ot goni ot Bo DzoDzo chce pobić rekord co do długości wątku o furze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 :polew: nie o to chodzi ale dobrze jest owszystkim pogadać ale tak sobie mysle ze niezly by byl kox objechac 3,0 tdi heheheheh no nic dalej rezam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi