hanson1982 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 *Rozrząd* Ciekawi mnie to bo też chciałem taki silniczek i mase ludzi wypowiadało się że wymiana strasznie drogo kosztuje (a ja znów myśle że tak nie jest - jak sie ma znajomego mechaniora )
JohnyPixel Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2009 Ja wymieniać nie wymieniałem... Nie pamiętam teraz jak z wałkami, ale pasek, wszystkie rolki itp. wymieniane były ok 4tys temu i są jeszcze na gwarancji:P Poprzedni właściciel widać, że dbał o auto bo dał mi wszystkie faktury itp z tym co było wymieniane, za ile i gdzie. Przy przebiegu 195tys (8tys temu) auto było w serwisie na diagnostyce (sprawdzenie czy wszystko OK, ewentualna lokalizacja elementów, które należało by wymienić) - i mam na to wszystko papiery, więc myślę, że puki co będzie OK Myślę, że taka wymiana rozrządu u znajomego mechanika to koszt ok 2tys zł? ciężko powiedzieć... ludzie narzekają, ale w każdym aucie coś się kiedyś psuje. Ostatnio kuzyn robił skrzynie w mercedesie (automat - ślizgała się) koszt naprawy 4 tys u znajomego mechanika
hanson1982 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 To pozazdrościc laleczki. Żadko trfia sie taka niunia...
kudalty66 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 fajne autko, no i po chipie nie bedzie problemów z trakcja tak jak u mnie,. pozdrawiam
JohnyPixel Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Opublikowano 12 Lipca 2009 Dziś audiczka dostała nowe kółka Wjechały 17" Avus Od S4 z oponami 225/45/17 IMO wygląda dużo lepiej Krótka sesja w pierwszym poście;)[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 23:12_________________________________________________Dodałem fotki z sesji plenerowej (thx Bakru)
rafalekx Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 zakładałeś dystanse? bo jeśli nie to masz fele z S6 tak jak ja a nie z S4 ET 35?
JohnyPixel Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Opublikowano 13 Lipca 2009 Dystansów nie zakładałem... Tak ET35 :>
siwykrzych Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 Rozrząd kosztuje 3.5 tys. robiłem to jakies 1,5 roku temu wszystko oryginał , aha i czyszczenie odmy było w tej cenie . Szkoda że sprzedałem i bardzoooooooooo żałuje wrrrrrrrr
JohnyPixel Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Opublikowano 21 Lipca 2009 Dziś na przednią atrape dojechał znaczek quattro, bo nie było, a chciałem mieć Mała rzecz a cieszy heheh
JohnyPixel Opublikowano 9 Października 2009 Autor Opublikowano 9 Października 2009 Heh no znaczek jak znaczek... foto masz w pierwszym poście Dziś wpadłem na pomysł, aby pomalować dokładki zderzaków i progi w kolor... co sądzicie? Do tego ciemne koło, ciemna szyba, czarny dach, gleba i fura jak sie patrzy heheh
soolek Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Maluj maluj - plany masz dokładnie takie jak ja, więc przetrzesz szlak
JohnyPixel Opublikowano 9 Października 2009 Autor Opublikowano 9 Października 2009 Noo, musze tylko jechać do lakiernika i się dowiedzieć ile taki zabieg będzie kosztował...
A-rek Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Do tego ciemne koło, ciemna szyba, czarny dach, gleba i fura jak sie patrzy masz identyczne plany jak ja
PARAF Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Bezawaryjności życzę - może kiedyś się spotkamy na jakimś spocie
JohnyPixel Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 Ehh niestety 13sty Piątek to dla mnie wybitnie pechowy dzień ;( Niestety miałem kolizje... Pewna pani z niewiadomych przyczyn zajechala droge Panu w BMW który jechal przede mna... zaczal hamowac, ja tez ale niestety nie udalo sie i wjechalem mu w tył. O dziwo lampy są całe i świecą, zderzak porysowany, ale maska i chłodnica dostaly;/ lewy blotnik lekko też... co wiecej nie wiem bo maska sie nie otwiera. Jutro za jasnego robimy ogledziny i sie okaze co i jak. Mam nadzieje że nie jest źle, bo gdy wjechalem to auto ciagle chodzilo, bylo tylko slychac jak wiatraki biją o chłodnice, ktora swoje płyny zostawiła na ulicy... i auto wróciło do domu na lawecie.
kudalty66 Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Ehh niestety 13sty Piątek to dla mnie wybitnie pechowy dzień ;( Niestety miałem kolizje... Pewna pani z niewiadomych przyczyn zajechala droge Panu w BMW który jechal przede mna... zaczal hamowac, ja tez ale niestety nie udalo sie i wjechalem mu w tył. O dziwo lamy są całe i świecą, zderzak porysowany, ale maska i chlodnica dostaly;/ lewy blotnik lekko też... co wiecej nie wiem bo maska sie nie otwiera. Jutro za jasnego robimy ogledziny i sie okaze co i jak. Mam nadzieje że nie jest źle, bo gdy wjechalem to auto ciagle chodzilo, bylo tlyko slychac jak wiatraki biją o chłodnice, ktora swoje płyny zostawiła na ulicy... i auto wróciło do domu na lawecie. mam nadzieje ze Casco jest??? ja nie to współczuję
JohnyPixel Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Opublikowano 14 Listopada 2009 Niestety nie ma :/ Ale dzisiaj od rana zabrałem sie za demontaż przodu. Chłodnica dostała i nie nadaje sie już do użycia, podobnie jak wiatrak. Wiatrak klimy odziwo wyglada na sprawny, ale czy działa okaze sie po odpaleniu. Oprócz tego maska i błotnik. Reszta OK, wiec zle nie jest... Jak by ktoś miał chłodnice, a najlepiej cały pas przedni do 2,5TDI 99r to byłbym chętny. http://img697.imageshack.us/img697/9609/1000630.jpg http://img265.imageshack.us/img265/9945/1000635c.jpg
Rekomendowane odpowiedzi