Opublikowano 16 Stycznia 201115 l bo czasami mam części do Audi no to już logiczne że za 15 tys nie kupisz igły
Opublikowano 16 Stycznia 201115 l Jeden ziomek z dzisiejszego spota vag nie dojechał do domu tylko na parkitkę do szpitala auto podobno kasacja
Opublikowano 16 Stycznia 201115 l reniek te avusy ori bardziej mi leza fela nie wyglad na 19" chyba przez ten rant no to grubo mozna sie bylo tego spodziewac ,po ostatnim spocie
Opublikowano 16 Stycznia 201115 l no to grubo mozna sie bylo tego spodziewac ,po ostatnim spocie :wallbash: nie z jego winy
Opublikowano 16 Stycznia 201115 l teraz wszedlem na vaga i przeczytalem wlasnie ze jakis dziodek mu wyjechal
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l reniek te avusy ori bardziej mi leza fela nie wyglad na 19" chyba przez ten rant Na przyszłość myśle jeszcze żeby kupić jakies leciutkie 17" do szalenia bo avusy ciezkie i moga zostac na zime. Letnie koła na żywo lepiej wyglądają niż na zdjęciu.
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l Panowie, sztanga powinna chodzić bardzo lekko czy powinna stawiać jakiś większy opór?
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l Autor Ale piotrze co ty sie udzielasz? ty tylko mozesz o parownikach i oleju pogadac
Opublikowano 18 Stycznia 201115 l Autor Low Kick(złamałem piszczel) igo jak był młody.. juz wtedy bylo wiadomo ze bedzie z niego kox