kikson Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Słuchajcie mam temat ktoś kiedys z naszego forum kupował od gościa z czestochowy lub okolic oleje Motul filtry itp gdzieś zaginał mi kontakt do tego typka,ma moze ktos namiary... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Tu go masz na fejsie https://www.facebook.com/profile.php?id=100000127750452&fref=pb&hc_location=friends_tab ---------- Post dopisany at 14:26 ---------- Poprzedni post napisany at 12:43 ---------- Nie ma ktoś namiaru na jakiegoś tapicera meblowego kobita chce obic eko-skórę madzik nie masz tam kogoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 nie obijaj ekoskórą.. najgorsze gówno jakie może być.. Albo normalna skóra albo szmata.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Eko mamy teraz chce co innego mosku ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 15 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Tu go masz na fejsiehttps://www.facebook.com/profile.php?id=100000127750452&fref=pb&hc_location=friends_tab ---------- Post dopisany at 14:26 ---------- Poprzedni post napisany at 12:43 ---------- Nie ma ktoś namiaru na jakiegoś tapicera meblowego kobita chce obic eko-skórę madzik nie masz tam kogoś moj wujek zajmuje sie tapicerstwem.. jutro zapytam co i jak... dzisiaj najebaka po wesleu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Twoim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Słuchajcie czy jest wsród was ktos kto ogarnia temat radia konkretnie mam navigation plus itp ale ktos to tak wsadził ze szkoda gadac chyba bedzie potrzebny kosz 2 din i pare innych rzeczy,ja sie na tym nic a nic nie znam.Dlatego pisze moze ktos jest mi w stanie pomoc to ogarnac aby to mialo ręce i nogi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 spocik dzis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 ja to czampions lik ogladam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Eeee piter dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 jutro bym sie pisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 dzisiaj spoko pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 ja dzisiaj odpadam, LM i jeszcze 5 setów do ugrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 no to co spocik dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 19 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Oli na twoim miejscu przestałbym chodzic w rurkach tylko szukał moro na pobliskim bazarku Wróci pobór do wojska? Wiceszef MON: To konieczność - Sfora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Słuchajcie czy jest wsród was ktos kto ogarnia temat radia konkretnie mam navigation plus itp ale ktos to tak wsadził ze szkoda gadac chyba bedzie potrzebny kosz 2 din i pare innych rzeczy,ja sie na tym nic a nic nie znam.Dlatego pisze moze ktos jest mi w stanie pomoc to ogarnac aby to mialo ręce i nogi... Ja chetnie pomoge ale dopiero jak bede w polsce -grudzien o ile prawko zrobie do wyjazdu to tez priorytet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Oli na twoim miejscu przestałbym chodzic w rurkach tylko szukał moro na pobliskim bazarku Wróci pobór do wojska? Wiceszef MON: To konieczność - Sfora Juz raz mówiłem żebyś się rozpędził to ściana sama Cię znajdzie Więc stul jape i siedz cicho w tym swoim rózowym polo Btw. tyś widział rurki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcioo18 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) A Edytowane 17 Września 2017 przez tomcioo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Kolo prosi sie o bana:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 27 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Co sie z wami dzieje? tydzien czasu bez spamu:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi