reniek Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 czyli nic nie straciłem jak mnie tak długo nie było. jak sprzedałem ese to juz nic sie nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 czyli nic nie straciłem jak mnie tak długo nie było. jak sprzedałem ese to juz nic sie nie dzieje ty sprzedales ja nie przyjechalem w lato bo prawko poszlo sie jeb.... spoty coraz krotsze pewnie beda :grin: kolega kupil s4 a tu narazie zadnego filmiku nie widze :whistling: kupujesz Kuba wogole cos szybkiego niedlugo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Bo narazie ogarnia technicznie i uczy sie jezdzic Dzisiaj chyba gruby odbiera auto to moze bedzie kreska:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 dzieje sie caly czas,tylko sie malo pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Nie piszemy bo po co lepiej wpaść pogadać a ty andrzej też możesz kupić ze bilet i na sporą wpaść bedziesz weiedzial kto z kim śpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 kupujesz Kuba wogole cos szybkiego niedlugo ? nie prędko, kasa zainwestowana aby zarobiła na coś grubszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 25 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Nie piszemy bo po co lepiej wpaść pogadać a ty andrzej też możesz kupić ze bilet i na sporą wpaść bedziesz weiedzial kto z kim śpi jak ty ostatni raz i jedyny w tym roku na spocie to byłes w czerwcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Szkoda ze cie dzisiaj nie było śmialiśmy sie z ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman_tyk Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 panowie gdzie w czestochowie naprawic auto po szkodzie z AC, zeby bylo dobrze... auto golf5, jak na razie w vw marszalek wycena przekracza 70% wartosci auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 witam panowie miałby ktoś chwilę podjechać i obejrzeć Renault Clio 8900.00 PLN. - otoMoto.pl potrzebuje drugie auto do pracy kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Była krecha BEX vs ANB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Nie przecie ja jeszcze jezdzic nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Nie przecie ja jeszcze jezdzic nie moge i jeszcze długo nie pojezdzisz:decayed: trzymam kciuki, zeby taki bandyta drogowy jak ty dostał bana na kolejne 10 lat:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Nie przecie ja jeszcze jezdzic nie moge i jeszcze długo nie pojezdzisz:decayed: trzymam kciuki, zeby taki bandyta drogowy jak ty dostał bana na kolejne 10 lat:naughty: szkoda ze ty nie mozesz tak szybko jezdzic twoim wozidlem mam nadzieje ze tez kiedys bedziesz mogl przekroczyc 200kmh :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 235 licznikowe w 4 osoby leciałem... myslałem ze ojciec wyrwie rączkę , a siostra schowa sie pod fotel:doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 nie chodzi o to ile kto pojedzie tylko jak szybko do tej predkosci sie rozpedzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 no wiem wiem... dlatego 30-180 wciagam Cie z 2 dł... do 200 brakło mam drogi:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Madzia zawsze ma dobry początek .. a później kończy jak kończy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 no wiem wiem... dlatego 30-180 wciagam Cie z 2 dł... do 200 brakło mam drogi:wink: od 30 no to kreska konkret :grin: ja mam wtedy moze 2tys obr na 2 wiec jest lag straszny ty jedziesz pelnym momentem i nie 180 tylko 160 gdzie ja juz cie dochodzilem i to ostro wiec nie dodawaj chociaz poza tym waga auta tez inna:wink: ---------- Post dopisany at 19:44 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ---------- no i nie 2 dlugosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi