MrTea Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Teraz w wakacje często spotykamy się spontanicznie wieczorami w Alejach. Napisz mi na PW kiedy planujesz zajrzeć to napisze Ci co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekrks Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Witam wszystkich. Szukam dobrego lakiernika w czestochowie. Ktos moze cos polecic? Z gory dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buchcio080 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Sam szukam i bez odzewu Podobno w miejscowości Lubsza k. Częstochowy jest dobry gościu, lecz też nie tani ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekrks Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Sam szukam i bez odzewu ;)Podobno w miejscowości Lubsza k. Częstochowy jest dobry gościu, lecz też nie tani ;p Chyba nikt tu juz nie zaglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buchcio080 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 No zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 20 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Spoty trochę podupadły... wiekszosc zgaduje sie na messegner a tu mało kto zagląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiti Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Witam wszystkich. Szukam dobrego lakiernika w czestochowie. Ktos moze cos polecic? Z gory dzieki za pomoc W Łojkach jest spoko lakiernik, malowałem u niego listwy drzwiowe od s4 i za komplet wziął 150zł a robota zrobiona jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek71 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Szukam foteli ,przód -tył do b6 w "jasności" ,moze byc skóra ,przody koniecznie grzane ,stan bdb .Moze kto co wie gdzie tu w Cze-wie czy okolicy kto co na częsci rozbraja ,jak co to info na PW albo tu proszę . Edytowane 4 Października 2015 przez jacek71 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mushu123 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Powitać Panowie, kto z Was miał jakąś styczność z 2.0 tdi CAGB lub jakimś kolwiek 2.0 w A4 B8. Nie wiem czy jestem przewrażliwiony ale mojemu Tacie chyba troszkę dziwnie to pracuje może ma ktoś z Was chęć posłuchać tego, albo możecie mi polecić kogoś rozsądnego z Częstochowy z doświadczeniem przy tych silnikach ? Pozdrówka Rafał Edytowane 21 Października 2015 przez Mushu123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek71 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 A ja sie podepne pod temacik ,jest jaki Forumowicz z Czewy który ma Vag-a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mushu123 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Ja mam kabelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j3drula Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Pozdro dla kierownika ciemnego B5 sedan skrecajacego dzisiaj w Worcella, nie omieszkalem obtrabic na swiatlach ;-) Wysłane z mojego Lenovo K50-t5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek71 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Żyja jeszcze jakie Spoty w Cze-wie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Grupa spotyka sie prawie co drugi dzień w trzeciej alei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek71 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 O której w 3 aleji i gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Koledzy jakis elektryk od autek? Radio mi słabo odbiera ostatnio a nie chce sam czarować, druga sprawa centralny, muszę otwierać auto z kluczyka, ale to podobno koło Tesco ogarniają przy trasie, auto jak w opisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Ja ostatnio byłem z moją f11 właśnie tam przy trasie przy, auta USA profilaktycznie podpiąć pod kompa i powiem ze gość kumie ,mamtel jak chcesz to mogę ci dac . tąpniete z LG F60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Zarzuć jakis kontakt muszę obczaić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Masz e60 tak? tąpniete z LG F60 tąpniete z LG F60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi