Gracjan Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Witam serdecznie Częstochowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Przypomniało mi się właśnie że w 8 klasie byłem pierwszy w biegu na 60 m. to też się liczy? Liczy się. pierwszy byłem Ja i Piotrek Będą nagrody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 To super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Witam serdecznie Częstochowę Toruń wita Rude Śląską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Przypomniało mi się właśnie że w 8 klasie byłem pierwszy w biegu na 60 m. to też się liczy? I jeszcze jeśli na koncercie Dody stałeś w pierwszym rzędzie :polew: to przedewszystkim Witam serdecznie Częstochowę Witaj Gracjan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Kurde a czy zamiast Dody może być Ich Troje bo jak była Doda to akurat chory byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymona4 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ja za to wiem kto jest ostatni JA Piotrek wyślij mi ten swój nr. ogladne te kółka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Kurde a czy zamiast Dody może być Ich Troje bo jak była Doda to akurat chory byłem może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 To dobrze bo już się bałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Poprostu wiem ,że w pewnym momencie odwróciliście się od tego forum i byłem zdziwiony widząc znowu wasze nicki , tylko że teraz ja jestem czerwony a wy niebiescy Hehehe My staliśmy tu gdzie stoimy a oni stali tam gdzie stało ZOMO! Witam serdecznie Częstochowę Kogo widzę strzałka Gracjan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Musiałem się tutaj tez zarejestrować bo jakoś tak nudno bez Częstochowy :> Zobaczymy jak to wszystko się dalej potoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Musiałem się tutaj tez zarejestrować bo jakoś tak nudno bez Częstochowy :> Zobaczymy jak to wszystko się dalej potoczy Tylko z górki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Miejmy nadzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 kurde ale naspamowaliscie ale jakos lepiej sie to czyta niz "gastronomie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaell Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Musiałem się tutaj tez zarejestrować bo jakoś tak nudno bez Częstochowy :> Zobaczymy jak to wszystko się dalej potoczy Częstochowa zawsze najlepsza :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 no zgadza sie troche sie to lepiej czyta a tak wogule kiedy spocik - bart i leman nie jade do mikolajek na dwa dni niechce mi sie wiedz w sobote do gliwic mozna by sie wybrac podobno niezly czad bedzie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Chetnie bym sie tez tam przejechal ale raczej bedzie to nie mozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Dzo-Dzo olewatorze jeden ja proponuje 1 LIPCA godzina 17-18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 wsrode ? hmmm a praca ? no chyba ze pozniej kolo 18.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 no o ok 18.00 - w niedziele to ja chce z rodziną posiedzieć i Norbi też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi