scrat Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Panowie, mnie 1go niestety nie będzie... W niedzielę w nocy cisnę do Kołobrzegu. Ma ktoś może jakieś przecieki na temat pogody w przyszłym tygodniu? Bo jak nic się nie zmieni, to się chyba potnę...
Bart79 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 oj tego mi brakowao :polew: wasze szmpatyczne wymiany zdan ale to nic na spocie obu was pogodze i sterydziarza i zamieszacza dzo-dza
Norbi TDI Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Kurde sam nie wiem co już robić sprzedać czy zostawić czy zmienić na B7 które nic mi nie da bo prawie to samo co B6 a tu mam przynajmniej 1.9 Q - ale znowu pali 8l/100km . Kurde jestem roztargany !!!!!!!! Zostaw tego swojego garbatego paździocha :gwizdanie: lepszej nie kupisz, Norbi mówi Norbi wie 8 litrów tobie pali, łojeju ale tragedia inna spali 7 litrów
NUTI Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Gdybym nie wiedział że Piotrek i Dzo sie bardzo lubią to bym uwierzył w te ich wypociny :polew: :polew: Norbi ty jak mój starszy brat więc cie posłucham
Norbi TDI Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 mnie sterydziarzy jeden i oszuscie na startowy Przeproś go w tej chwili Własnie, natychmiast sterydem go nazwał no nie :bicz3:
NUTI Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 mnie sterydziarzy jeden i oszuscie na startowy Przeproś go w tej chwili Własnie, natychmiast sterydem go nazwał no nie :bicz3: Chyba zapomniał co kupował kiedyś :polew: :polew:
Piotrek98igo Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 mnie sterydziarzy jeden i oszuscie na startowy Przeproś go w tej chwili Własnie, natychmiast sterydem go nazwał no nie :bicz3: Chyba zapomniał co kupował kiedyś :polew: :polew: hahaha :decayed:no wlasnie 150 metki dla lepszej sylwetki :polew:
kikson Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Metke to on wcinał jak cukierki,ale od tego całego towaru to mu jedynie ptaszek juz nie staje Biedny dzo-dzo. Ps moze jakis spocik jutro taki mały
Piotrek98igo Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 kikson to co wy ostatnio po pijaku wyprawialiscie u ciebie ze takie rzeczy wiesz? :kox:
Gość tymona4 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 To spot będzie dopiero 1 lipca? Kikson co to metke nuti ile chcesz za pazdziocha
NUTI Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 To spot będzie dopiero 1 lipca? Kikson co to metke nuti ile chcesz za pazdziocha Tak dopiero 1 więcej ludzi sie dowie i przyjedzie ( chyba ) a w miedzy czasie jak zrobicie mini spota to git Nie sprzedaje aut ludziom których znam - a cena wysoka
kikson Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 To spot będzie dopiero 1 lipca? Kikson co to metke nuti ile chcesz za pazdziocha Tak dopiero 1 więcej ludzi sie dowie i przyjedzie ( chyba ) a w miedzy czasie jak zrobicie mini spota to git Nie sprzedaje aut ludziom których znam - a cena wysoka :polew: :polew: :polew:
Gość tymona4 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 To spot będzie dopiero 1 lipca? Kikson co to metke nuti ile chcesz za pazdziocha Tak dopiero 1 więcej ludzi sie dowie i przyjedzie ( chyba ) a w miedzy czasie jak zrobicie mini spota to git Nie sprzedaje aut ludziom których znam - a cena wysoka [/quote nuti ale my się znamy no sprzedaj mi proszę
NUTI Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Kikson co cie kuwa bawi ? piłeś ? :gwizdanie: nuti ale my się znamy no sprzedaj mi proszę Doigrasz sie :polew: :polew: na taką perłe was nie stać
Gość tymona4 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Wybacz mi ze pytalem :wallbash: :polew:
Dzo-Dzo Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 no to polew panowie to kiedy ten spocik 1 lipca tak godzina 18.00 no to gites
NUTI Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 no to polew panowie to kiedy ten spocik 1 lipca tak godzina 18.00 no to gites Ty udajesz czy jesteś inaczej sprawny umysłowo ? Pisze jak byk na górze że 17.00 !!!!!!!!!!!!!!!!
kikson Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Nutek co ty taki agresor.smieje sie z tego ze osobom ktorych nie znasz auta nie sprzedasz
NUTI Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Nutek co ty taki agresor.smieje sie z tego ze osobom ktorych nie znasz auta nie sprzedasz Bez jaj zly dzisiaj jestem bo złowilem tylko jednego szczupaka 52cm. Ledo wymiar miał !!!!
Dzo-Dzo Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 hwhwhwhw zobaczcie to http://www.a4-klub.pl/smf/na_kazdy_temat/strefa_smiechu-t24.0.html;new
Rekomendowane odpowiedzi