Piotrek98igo Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 na drodze skl -wielun co nie zmienia faktu ze ci z skl nie umieja jezdzic
scrat Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 szkoda Dżo-Dża i Dżo-Dżo wozu... Ale to nie zmienia faktu, że SKL rzeczywiście nie potrafią jeździć
Piotrek98igo Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 ale powaga :polew: 3dni i 2 sytuacje ...jedzie lewym pasem na AK 40km/h rowno z drugim autem na prawym pasie
chudy11511 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 nio witam zgadza sie te nasze drogi a dzodzoa moc hehehehe nie udalo mu sie oderwac w powietrze masakra mnie tez skl rozwalil
Dzo-Dzo Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Czesc chlopaki przebrnąlem przez ten spam kurde ale dawano mnie tu nie bylo przed wczoraj wpierd.. liłem sie w usunieta droge po lewej stronie nie widzialem jej taki byl mega uskok kolo pol metra i troche mnie przetarło po spodzie - ale od wczoraj autka stoi u blacharza szkoda bo nie bede go mial gotowego na spota z chlopakami ze slaska rozwalona felga przod, felga tyl , opona tył , hamulec reczny spierd.. , drzwi lewy tyl , prog i listwa na drzwiach tez do wymiany :-( i jeszcze mało tego spaliłem tarcze i klocki bo jak wpadłem w ten brak tej drogi to zgniotła sie linka od recznego i odrazu zaciagnał sie hamulec w tylnym lewym kole - tarcze sie zrobily mega czerwone swieciły jak słonce latem wyspalem mms lemanowi myslalem ze wrzuci fotosa tej tarczy Panowie odbiegając od tematu trzeba sie zebrac wczesniej i wszystko uzgodnić odnosnie przyjazdu slaska do nas daj cie znac co i kiedy na pewno bede - dobrze ze omega sprawna :-) oki wale do domu jak cos to tylko tel nara
Guregoru Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Dzo a Miron tak liczył na przejażdżkę twoim autkiem po modach
Miszka82 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Dzo a Miron tak liczył na przejażdżkę twoim autkiem po modach nie podniecaj się, nie jedziesz to się nie wypowiadaj
Guregoru Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Dzo a Miron tak liczył na przejażdżkę twoim autkiem po modach nie podniecaj się, nie jedziesz to się nie wypowiadaj Ciekawe że ty tu zawsze zaglądasz po kimś z Gliwic albo Katowic jeszcze raz i będziesz miał ksywkę "śledzik"
MalyBuli Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Chłopaki gdzie jest jakaś agencja ubezpieczeniowa w Częstochowie żeby wykupić tanio OC ??
Tomiii Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Łukasz Lamch ul.Bochaterów Katynia 8/10
Leman Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 zdjęcie tarczy dzodza po incydencie - obiecane :guma: normalnie LeMans 24 3.00 w nocy
Tomiii Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 ceramiczne ?? :tongue4: :tongue4:
michał69 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 no nie wiedziałem że oświetlenie daje się też w felgi? :> ale tak serio to ładnie się palą
tymonA4 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 dzo-dzo ma racje trzeba pare rzeczy obgadać przed niedziela czy mogę zaproponować termin na piątek takiego technicznego spota w piatek wracam
scrat Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 muszę sobie u siebie sprawić takie neonowe tarcze chłopaki z Gliwic i Katowic mają już kolumnę na 17 samochodów... a u nas ledwo 10 się zadeklarowało coś cieniutko.
tymonA4 Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 grzesiu ale to oni jadą z kilku miast
scrat Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 w sumie racja, ale i tak po cichu liczyłem na około 15 naszych... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi