Piotrek98igo Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 co tu taka cisza,kazdy dochodzi do ciebie po wczorajszym czy co?
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 wszystkich dzięki za wczoraj - za przybycie i miłe towarzystwo Zlocik chyba udany - ilość autek :notworthy:
Maxito Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Witam wszystkich klubowiczów. Zgóry wszystkim dziękuje zajebistego mega spota którego można by zaliczyć do zlotu A4. Dzięki Tymonowi, że po nas wyjechał, wszystkim chłopakom z Bielska i ciepłe przyjęcie, ludziom z Kłobucka którzy wpadli i jednego żagielka z Łodzi. Widzę, że wszyscy którzy się zdeklarowali przybili punktualnie na zbiórkę i nie było żadnej obsówy, z tego powodu. Dziękuje za bezpieczeństwo na drodze, ponieważ przy takiej kolumnie nie trudno o jakieś nieszczęście. Na szczęście wszyscy okazali się bardzo odpowiedzialni i za to szacun (drogę powrotna zostawię bez komentarza bo i mnie fantazja ułańska poniosła). Uważa iż jak na pierwszy taki wyjazd było nas ogrom bo doliczyłem się 48 Audi, a wieżę ze na kolejny taki wyjazd dołączy już Częstochowa i Kłobuck gdy będzie taki organizowany a ten był nie pierwszy i nie ostatni. Więc wszystkim raz jeszcze wielkie TNX. Mam nadzieje że ni tylko mnie się podobało ….
Leman Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 podziekować za zaje...stego spota trochę zimno ale atmosfera gorąca - no i nad organizacją trzeba by jeszeczke troszke popracować ale nie ma co narzekać wypas był :good: :notworthy: piotrek wszyscy jeszcze dochodzą do siebie po twoich bąkach ... :polew:
Piotrek98igo Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 a gdzie tymek degustator i smakosz? :polew:
Piotrek98igo Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 wkrotce stanie sie narkomanem :polew:
Maxito Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 dzo-dzo tnx za przesyłkę wszystko ok. odrazu podłączyłem tylko kase oddaj :polew: szkoda że fury nie miałeś ale następnym razem pewnie już bedzie
Piotrek98igo Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 o kasie zapomnij :polew: albo odda na nastepnym zlocie
tymonA4 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 a gdzie tymek degustator i smakosz? :polew: tu jestem ty mały dziadu twa woń jeszcze zemnie nie zeszła musiałem w czewie zostać bo nie byłem w stanie prowadzić
Mrozio4444 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 http://www.220.ro/5979YAGxw8/Jos-Textila
MAGIC87 Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 Dla mnie mega spot:) tyle aut to zjechało sie w moim poprzednim klubie na ogolnopolski dzieki ekipie ze slaska za przybycie i takze ekipkie z SKL
keżor Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 i jak tam Dzo-dzo ? urodziliście coś wczoraj ? :>
Leman Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 i jak tam Dzo-dzo ? urodziliście coś wczoraj ? :> podobno jeszcze zegar tyka
Sysiek Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Ciekawe jak sie Dzo bedzie trzymal na porodowce
piterra Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Ciekawe jak sie Dzo bedzie trzymal na porodowce pewnie poręczy się będzie trzymał
Rekomendowane odpowiedzi