MrTea Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Eliasza sobie daruję, zakładałem u niego Staga 300 do Scenica i gość przez 3 miesiące nie wiedział czemu mi auto gaśnie. Nic nie był w stanie z tym zrobić. Po za tym nadęty gbur Przedzwonie do tego Vis-Eko .. zobaczymy co chłop powie.. Koszęcin ciut daleko.. ale thx.
Piotrek98igo Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 da sie tylko trzeba miec wiatraczek na dachu
benio Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Może i nadęty, ale ja tam na moja Niunię nie narzekam mam Staga 400 i jest git! Mój ojciec ma Scinica i Staga 300 i tez h*jowo chodzi, a nie był zakładany u Eliasza. Kumpel zakładał u Eliasza gaz do Mercedesa AMG i jest zadowolony, a to już jego drugo Mercedes z gazem od Eliasza!
Piotrek98igo Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 jak zburaczyc auto?zakladajac gassss do AMG
MrTea Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 herbata ale do ajm-a nie założysz gazu Instalacja LPG do silnika diesla: * powoduje spalenie całości paliwa a nie tylko 80%, więc nie ma czarnego dymu z rury wydechowej, * oszczędności przynajmniej 30% (w przypadku niektórych samochodów nawet 50%) w kosztach użytkowania paliwa, * wzrost mocy -- firma instalująca LPG do diesla stara się, by nie przekroczył 10% aby oszczędzić skrzynię biegów, ale na specjalne życzenie wzrost mocy może być większy, * LPG oczyszcza silnik i przedłuża jego żywotność, * nie ma konieczności skomplikowanej przebudowy silnika (montażu instalacji zapłonowej). http://www.ilovesponge.com/spongecars/diesel/dieseltechnical.htm :evil:
tymonA4 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 co do eliasza pajac jak ich mało do mojego merca robił lpg debil podczas gwarancji kasował 200zł za na prawy niby z mojej strony eliasz to fabryka montują i spierd. jedz do tego za olsztyn
MrTea Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 no to Panowie udanych spotów życze przy słonecznej pogodzie...i do zobaczenia w drugiej połowie czerwca..
tymonA4 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 no to Panowie udanych spotów życze przy słonecznej pogodzie...i do zobaczenia w drugiej połowie czerwca.. a ty gdzie sie wybierasz
tymonA4 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 no to do zobaczyska ty przywieź mi jakąś flaszkę zwrócę ci
MrTea Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 zamiast mody w aucie robic... turbo BRD i chipowanie by za to było .. doliczając kieszonkowe może i nawet FIMC ... ale wytlumacz to kobicie.. jedyna rada zarabiać więcej
MAGIC87 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 proste:d mówisz ze przeciazenia lepsze beda niz w samolocie :naughty:
Piotrek98igo Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 co ty i tak by nie poznala ze auto lepiej jedzie...ja zalozylem lpg,3magnetyzery, filtr stozkowy strumienice i koncowke remusa co dalo od c**ja kucy i tak nie poznala...
Rekomendowane odpowiedzi