Opublikowano 14 Lipca 201016 l Michał, kiedy jakaś kreska? Panowie, mam pytanie. Znajomemu w VW Crafterze padł filtr cząstek stałych... Auto ok 3 lat, przebieg ok 240tyś km. Auto ma przedłużoną gwarancję do 5 lat w VW Allianz jednak nie poczuwają się oni do wypłaty kosztów naprawy ok. 8 tyś zł Nie mogę nigdzie się doszukać czy ten filtr objęty jest gwarancją... Macie jakiś pomysł jak to ugryźć?
Opublikowano 15 Lipca 201016 l Michal powodzenia http://www.tvn24.pl/-1,1665138,0,1,auto-spadlo-z-wiaduktu-jedna-osoba-nie-zyje,wiadomosc.html
Opublikowano 15 Lipca 201016 l koledzy gdzieś w tygodniu się ustawiacie ? Np. jutro po południu ? Albo poratujcie jakimś mechanikiem w czwie i okoliach. Dałem logi wyczyszczonego przepływomierza i dalej lipa Pomóżcie bo nie chce sie zrazić do tego modelu...
Opublikowano 15 Lipca 201016 l jedz do aniola bosch serwis Dzieki - a jakaś bliższa lokalizacja ? Jak widze w nazwie bosch to czuje, że tanio nie będzie
Opublikowano 15 Lipca 201016 l koło koziegłów w Woźnikach jest "Diesel Service" Mechanika Pojazdowa Maciej Mazanek są dobrzy i nie drodzy mogę ich polecić Telefon: +48343573251
Opublikowano 16 Lipca 201016 l i to jeszcze na gaz wsiurki macie jakis namiar na kolesia od motula ? tylko nie tego z forum tylko z czewy podobno ma taniej i bedzie szybciej olej w silniku :-)
Opublikowano 16 Lipca 201016 l na forum leona sie udziela.. ma jakoś ksywke "leem" czy jakos tak .. ogłasza sie na tamtejszym forum.