MAGIC87 Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Dzo dzo nie za darmo bo kupuje mi nowe opony na wiosne nie na darmo je zjechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 No zdjęcie mega kox i mój synuś musiał na to patrzeć :polew: :polew: :polew: :polew: Fajne że byliście magic musisz z dzo-dzem stanąć do rywalizacji :evil: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 magic musisz z dzo-dzem stanąć do rywalizacji a kto to ten dzo dzo? czy to nie ten ruski co jeszcze 3 lata temu handlował na bazarku? Piter ogladaj 10 razy dzinnie. ucz sie bo ja wiecznie zył nie bede... Juz nie te czasy, mistrzowie prostej juz sie skonczyli... kazdy umie połozyc pustaka na pedale gazu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 a co to sie działo w wyrazowie? przyznam się że jestem oderwany od rzeczywistości.. przeprowadzka remont... ogólna sraka i kompletny brak czasu.. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 VAGary 2010 :gwizdanie: b fajnie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 herbata czyli to co lubisz jazda po torze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Piter ogladaj 10 razy dzinnie. ucz sie bo ja wiecznie zył nie bede... Juz nie te czasy, mistrzowie prostej juz sie skonczyli... kazdy umie połozyc pustaka na pedale gazu :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Piter mistrz prostej pustak na gaz -zgadzam sie a wogule nasz bialy jechal czy znowu byla rezerwa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 5 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 zalał za 5 zł.... zeby wjechac na tor pozyczał odemnie.... kladł mi sie pod nogi zebym dał mu 10 zł pozniej narzekał ze nie jedzie bo zapomniał pustaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 tak tak chce wiecej kreci mnie to :kox: MISTRZ PROSTEJ :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 po lekkim dzwonie logan http://otomoto.pl/dacia-logan-1-4-mpi-C6994605.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicha22 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 mam do was takie nietypowe pytanie . Ma moze ktos z was pozyczyc statyw do aparatu na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 a co to jest aparat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicha22 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 takie cos co robi zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 jest jeszcze taki na zęby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 ja robie zdjecia bez aparatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 ja robie zdjecia bez aparatu decayed kox wszystko przez to ze w dziecinstwie byłes bity kablem bezprzewodowym [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 07:30_________________________________________________ Exclusive 1.6 SPORT TEAM 400Nm+ hahaha:D kto pozyczy ~22Nm? bo tez chce byc w tym klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 moze ktos reflektuje? http://otomoto.pl/honda-prelude-zamiana-zamienie-C15470084.html :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 zamiana ale na co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 no jak to na co tymek nie pamietasz na co gosc chciał zamienic BMW na galerii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 zamiana ale na co najlepiej s3 lub s4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi