Piotrek98igo Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 nie udawaj greka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 tymek jak sprzedasz a4 kupuj od kolegi http://moto.allegro.pl/audi-rs4-idealne-1-wlasciciel-i1301070179.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 hmmm może i bym łyknął ale ten kolor skóry no chyba że spuści tą jedynkę z przodu :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 ej w czwartek jest swieto robimy spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 ja nie dam radym w czwartek ide na imieniny , w piątek chlanie u rodziców, a w sobotę u brata .. jak wytrzeźwieje to bede w niedzielę [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 16:37_________________________________________________zamawia ktoś ramki klubowe? można by w jednej paczce wysłać będzie taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 w sumie 1 ramke moglbym wziac na tyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 1 ramka mi została, to się podzielicie co co spot zmiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 tomasz to dej mi ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Piter, przetniemy na pół i bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 herbata to załatwiaj ja bym wziął 4szt ramek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 niema problemu, przy następnym spocie zabiorę Tobie Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 niema problemu, przy następnym spocie zabiorę Tobie Piotrek dzieki ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 niema problemu, przy następnym spocie zabiorę Tobie Piotrek Znajomości.. lepsze niż pieniądze [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 18:52_________________________________________________Michał, jesli dzisiaj nikt sie jeszcze nie odezwie to jutro zamawiam i puszczam przelew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 oki. w czwartek raczej nie dam rady na spota ale w niedziele chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 ja ramke moge łyknac 1 sztuke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 magic wiesz że ten kto bierze 1 ramkę płaci całą przesyłkę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 ludziom odbija... kolektor awx znalazłem w dobrej cenie 100zł i szukam slanszy zamiast EGRa ale 150zł to po prostu kretynizm. A co by było gdybym zdobył uszkodzony egr z awxa, wybebeszył go i tak wstawił? Wtedy bym też miał klapę gaszącą której by nie było w przypadku flanszy. Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 magic wiesz że ten kto bierze 1 ramkę płaci całą przesyłkę cheesy a wiesz po co mi jedna? zeby wsadzic Ci w du.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Ehh... Madzik, zachciewa Ci sie, Michał już jest zajęty przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 flansza pod kolektor kosztuje 70-80zl oskar mi robil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi