reniek Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 fajna dzisiaj pogoda była. generalnie snieg to tylko w górach powinien padać, ale ja dzisiaj sobie polatałem bokami. Quattro robi robote
MrTea Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 tymek widać że dawno Cie na spocie nie bylo skoro nie wiesz kto to jest vel kropelka
reniek Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 gdzie jezdziles na obi? troche po drogach wiejskich a wieczorkiem na osiedlu północ.
michal_g84 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 gdzie jezdziles na obi? sporo tam dziś tirów nie mogło wjechać, raz po jednej raz po drugiej stronie tarasowały drogę
snake s4 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 do kropelki troche mu brakuje. nie było widać w pokoju znaku zakazującego przekraczanie 3tys. obrotów na minute
Piotrek98igo Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 ale przynajmniej ładnie śpiewa bo on z chórku
MAGIC87 Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Opublikowano 30 Listopada 2010 malin zmien rodzaj silnika jeszcze nie nalezysz do elitarnego klubu 1.6
tymonA4 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 :polew: no no słuszałem malin że pogardziłeś moim adrem
MAGIC87 Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Opublikowano 30 Listopada 2010 no no słuszałem malin że pogardziłeś moim adrem naughty a na co komu powypadkowe 1.8 w gazie?
michal_g84 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Malin jak coś to na następnym spocie skasujemy tę inspekcję, zapomniałem że ty masz przedliftowego a tam są inne kody a tak na marginesie Malin po spalaniu widzę że z Ciebie niezła kropelka teraz się zrobiła :gwizdanie:
malin85 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 no no słuszałem malin że pogardziłeś moim adrem bo lubie się bawić w naprawy Magik nie zmienie rodzaju silnika bo taki tam siedzi ;( tylko troche zaworki grają Malin jak coś to na następnym spocie skasujemy tę inspekcję, zapomniałem że ty masz przedliftowego a tam są inne kody a tak na marginesie Malin po spalaniu widzę że z Ciebie niezła kropelka teraz się zrobiła :gwizdanie: Spoko, powolutku przechodzi przegląd. Widzę że ekodiving stał się teraz dość modny więc robię co mogę żeby nie pozostać w tyle.
MAGIC87 Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Opublikowano 30 Listopada 2010 Widzę że ekodiving stał się teraz dość modny więc robię co mogę żeby nie pozostać w tyle. w sumie kupisz se nowe turbo jak cos
malin85 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Widzę że ekodiving stał się teraz dość modny więc robię co mogę żeby nie pozostać w tyle. w sumie kupisz se nowe turbo jak cos do 1.6 turbo? chyba nie pasuje taki setup. Zrób wydech :evil:Wiesz o co chodzi.... Michał zapomniałem podziękowac za wagowanie...masz u mnie sok pomarańczowy
snake s4 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Widzę że ekodiving stał się teraz dość modny więc robię co mogę żeby nie pozostać w tyle. w sumie kupisz se nowe turbo jak cos do 1.6 turbo? chyba nie pasuje taki setup. Zrób wydech :evil:Wiesz o co chodzi.... Michał zapomniałem podziękowac za wagowanie...masz u mnie sok pomarańczowy exlusive 1.6 sport team? musisz mieć dwa parowniki żeby się tam dostać :polew:
MAGIC87 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 -16.... masakra u mnie na tybecie;/ ciekawe czy kobyła zapali
Piotrek98igo Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 a u mnie dzisiaj sloneczko i +8C
michal_g84 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 no chyba u Ciebie w domu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi