snake s4 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 więc kto chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 widzę na razie: - tomasz13 - ja - snake - piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Michał na kiedy ma być przesyłka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 jarko w temacie napisał że około 15-go stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 ja się tylko zapytałem kto się wybiera a tu już lista jak narazie to u mnie wielki znak :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 tylko ja swoim tam nie jade.jak widzialem fotki z ostatniego razu to dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 tomasz13- ja - snake - piotrek + MAGIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 ale co gdzie? jakie zebranie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=177841.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 jade z wami bmką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 ale już mało miejsc zostało a was jeszcze na liście nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 dla nas to się zawsze znajdą [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:33_________________________________________________to co wpisujemy się na listę rezerwową?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 juz 200 jest jak byłem na klub seata to ciezko było 50 zebrac... a tu 200 i konca nie widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 bo za taka kase każdy chce jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 ale cisza.... wezta no spamujcie bo stoimy na 780 stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 hehe chyba teraz gdzie indziej idzie spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 no zgadza sie tu juz medzik zepsul to cos co przez tyle lat pielegnowalismy ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 nawet Tymka ze spamem jest trochę mniej, pewnie jak wszyscy dużo roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 nawet Tymka ze spamem jest trochę mniej, pewnie jak wszyscy dużo roboty chyba pewnie jak wszyscy teraz pisza na forum czewy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi