Opublikowano 8 Stycznia 201115 l jakby ktos nie wiedzial to w niedziele jest spot laczony z forum vag-czewa bedzie duuuuuuuuuzo samochodow
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l jakby ktos nie wiedzial to w niedziele jest spot laczony z forum vag-czewa bedzie duuuuuuuuuzo samochodow no będzie mega dużo golfów dwójek :kox: michaś masz racje robota i robota [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 15:52_________________________________________________dzodzo ty ku**sie :polew:
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l :hi: Panowie tak przeglądam waszą galerie i macie fajową nalepkę z kółkiem różańcowym gdzie coś takiego można nabyć
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l tylko z tą naklejką musisz uważać na mohery zobaczysz ile osób zacznie robić zdjęcia
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l Zglos sie do Ojca prowadzacego Do Ojca prowadzącego... Piotrka :?: :gwizdanie:
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l Autor wróciłem... Michał Jutro bede sie bawił reszta... od nowa musze spasowac koszyk... bo nie dochodzi... moze w 5 h zrobie
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l moze ktos reflektuje na Focusa kombi 2000rok TD? Cena do odbioru 9,500.
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l Ojcze dyrektorze, masz jeszcze te naklejki z kółkiem różańcowym?? Mógłbyś mi jedną zabrać na dzisiejszego spota. Ile taka wlepa??
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l Autor darmo to w ryja sie nie dostaje [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 14:43_________________________________________________ To Twoje auto?? Ile to ma nalotu?? koxwidać że whoooj 226 tys.. chcesz VIN? brudne było... nie sprzatane 3 miesiace + wylany duzy red bul z puszki Tomi twoj pazdz ma w hooj... Niemiec pierdział w stołek a teraz ty wachasz Mieszek i kiera wytarła mi sie jak zaczałem jezdzic nim do pracy... pracuje przy skladaniu mebli i mam szorskie lapy
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l pracuje przy skladaniu mebli i mam szorskie lapy Sam pewnie nie wiesz na co laski lecą, na OOOO czy na łapy szorstkie hehe brudne było... nie sprzatane 3 miesiace + wylany duzy red bul z puszki Karvwa ja bym tak nie mógł
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l Tomi twoj pazdz ma w hooj... Niemiec pierdział w stołek a teraz ty wachasz Pewnie bo w twoje stołki nikt nie pierdział :polew: Mieszek i kiera wytarła mi sie jak zaczałem jezdzic nim do pracy... pracuje przy skladaniu mebli i mam szorskie lapy pewnie przez 220tysi w rękach holendra się nie wytarły ty wziołeś w swoje łapska jak papier ścierny80 i już wytarte :polew:
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l no i gdzie ten spot. bylem po 17 i nikogusieńko Trzeba było dzwonić byliśmy na 2 piętrze do 17.20 a potem pojechaliśmy na tesco