reniek Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 jak to mozliwe ze po wyjeciu kluczyka silnik nadal pracowal i mial do tego tak wysokie obroty ? Dobrek, nastapil tak zwany samo zaplon Diesel do pracy nie potrzebuje pradu wiec wyjecie kluczyka nic nie pomoglo Po samozaplonie sa dwie opcje: albo sie go zdlawi albo silnik sam zgasnie jak juz skonczy sie jego kariera W tym przypadku nastapilo to drugie i niezly burdel tam jest Herbata masz z jednej strony szczescie w nieszczesciu bo Twoj silnik moze sie da jeszcze odratowac a tego juz niestety nie :polew: :polew: Dziury w bloku robia wrazenie Sysiek zapomniales dodac ze samozaplon powoduje olej silnikowy ktory jest podawany do komory spalania przez turbine. Zeby ktos nie pomyslal ze to przez paliwo czytaj rope. Czytałem tez ze nie zawsze pomaga zduszenie silnika poprzez jednoczesne wcisniecie hamulca i puszczenie sprzegla na biegu. Obroty silnika sa tak duze ze poprostu pali sie sprzeglo i silnik nie chce zgasnac wtedy pomoze tylko rozlaczenie dolotu miedzy turbiną a kolektorem ssącym
MalyBuli Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 puk puk jest tu kto?? co tak tu jakoś pusto?? Czy jutro jest spot?
Piotrek98igo Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 puk puk jest tu kto?? co tak tu jakoś pusto?? Czy jutro jest spot? jest jest wpadaj
MalyBuli Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 no chętnie tylko nie mam fury wiec albo na doczepke do kogos albo pede musiał "popedałować"
michal_g84 Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 to myślę że nie będzie problemu z zabraniem Ciebie, mogę Cię zabrać tylko napisz na PW dokładny adres
MAGIC87 Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Opublikowano 8 Maja 2011 piotrek mówiłes ze masz filmik z wypadu do retro... tez mi sie odnalazłniezle pompowales
michal_g84 Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 o rzesz ale trica pompował, ale następnym razem bliżej łokcie :gwizdanie:
Piotrek98igo Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 powaznie jechales tym? dobrek cos sie zawinal dzisiaj,siedzielismy w kleopatrze
Gość osetti Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 mijałam dzisiaj ok 18tej Waszego kolegę zielony sedan B5 na SC + ramki klubowe, stał na lewoskręcie na DK1 na Jędrzejów ale nie wiem czy mnie widział... nie przyglądałam się bardzo kierowcy, ale chyba taki jakiś kudłaty, znaczy włosów miał dużo na głowie
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Witam startujemy z zapisami na X Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska Zapraszamy info: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202077.0
andr3i Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 jakbym tylko byl w polsce to na bank bym sie wybral, ale nie ma tak dobrze
cabriofan Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Jechał ktos od Was w nocy z niedzieli na poniedziałek srebrną b7,czy 8 avant pod Częstochową w stronę Katowic? Ruszalismy ze swiateł do 4-go biegu prowadziłem
MAGIC87 Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Opublikowano 11 Maja 2011 Jechał ktos od Was w nocy z niedzieli na poniedziałek srebrną b7,czy 8 avant pod Częstochową gdzie tam b7 albo b8... my biedni
Piotrek98igo Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 nie w ta niedziele ,w nastepna wielkie grilowanie w zagrodzie medzika
Rekomendowane odpowiedzi