tymonA4 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 magick trzymaj sie tam ale zobacz pomalujesz se teraz dokładki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 bylem przed chwila tam,auto boczek ma przejechany do tego zawias i fela uszkodzone z prawej strony,ale z alfy 147 nic nie zostalo jak po dzwonie :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 jak Ci ludzie jeżdżą trzymaj się Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 nie no alfa wygladała jak by zginala w niej cala rodzina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Kurde ale szkoda. Magic trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 nie jest zle... szkody pewnie na 15 K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 grunt że Ty cały jesteś, a furę.. zrobi się i to pewnie jeszcze wyjdzie na + :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 15 k to nie tak duzo w sumie, moze faktycznie cos z tego bedziesz mial na + mysle ze u ciebie bedzie wiecej niz to ja za 2 fele i 2 opony i pomalownaie dolnej czesci zderzaka 1700 funa dostalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 15 to nie dostaniesz bo auto jest warte 27 tys max wiec polowa to szkoda calkowita czyli wedlug mnie nie chce tu sie mondruskowac to kolo 7 tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 michał 2 koła + opona, 2 drzwi do wymiany... błotnik, zderzak, tylnia cwiartka... lampa... + zawieszenie bo poszło do tyłu a o lusterku nie wspomne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 stary widziałem dzisiaj to auto nie ma tragedii przeciez to mozna wyklepać błotnik zderzak wymienisz i heja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 aby mu dali jak najwiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 ja jestem jak polityk... mi dajcie najwiecej... tymek chesz sie pozbyc zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 który z naszych vag-owców zakodował by mi nawą taśmę air bag z esp? :> podobno czujnik skrętu trzeba kodować przy nowej taśmie? magic to co korekta się narazie odwlecze ? czy jedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 bedzie hamowany na 3 kolach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 który z naszych vag-owców zakodował by mi nawą taśmę air bag z esp? :> podobno czujnik skrętu trzeba kodować przy nowej taśmie? najpierw trzeba wiedzieć jak [br]Dopisany: 28 Lipiec 2011, 10:39_________________________________________________koleś jak ta babka pod JG, a jednak się da: Dzieciak gumowe stawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 magick nie wiem czy mogę ci sprzedać zderzak dzo będzie zły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 trzeba mu pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 tymek zobaczymy... za 1500 mam z allegro cały S4 w kratkami itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 to bierz bo ja nie sprzedaje tego drugiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi