Tomasz Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 No, dzien sie pieknie zaczal, roboczowoz dostal strzala w bok. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Sysiek czyżbyś miał poprawkę blacharki za free ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Na zdjeciach nie wyglada to tak zle jak jest w rzeczywistosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 no doś tak wgniecione ale nie z twojej winy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Nie z mojej winy, pani z SKL wyprzedzala na podwojnej ciaglej i na skrzyzowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Nie z mojej winy, pani z SKL wyprzedzala na podwojnej ciaglej i na skrzyzowaniu znaczy się siła wyższa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 No niestety, nic sie nie dalo zrobic ;( Szkoda kaczuszki, oby tylko nie wyebali szkody calkowitej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 na bank szkoda calkowita jak podloga jest pogieta to zegnaj gienia swiat sie zmienia - tylko kaczka chu.. warta grosze wyplacą medzik ja mam kata zajeb... auto ma przebiegu 193 tys - czekaj jak zrobie przelot to bez programu bede cie zjadał ciezszą b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 medzik ja mam kata zajeb... auto ma przebiegu 193 tys - czekaj jak zrobie przelot to bez programu bede cie zjadał ciezszą b7 zjadac to mi mozesz sekret mnicha z pod napleta Sysiek jak cos to pamietasz jak wracalismy z wawy? stała taka sama to moze jakis swap... a tak serio to wspolczuje... bo teraz masz mote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 No lekka zamota jest, wczoraj wyslalem do ubezpieczalni roszczenie o auto zastepcze, dopoki nie dostane odpowiedzi musze jezdzic audi ;( Dzisiaj miedzy 11 a 11:30 ma byc rzeczoznawca, zobaczymy co tam wyczaruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 zjadał ciezszą b7 zjadac to mi mozesz sekret mnicha z pod napleta :decayed znowu ci wyskoczyl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 o kutfa :polew:I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 nie miej złudzeń sysiek. szkoda calkowita jak nic. ciekawe na ile ci cale auto wycenia do wyplaty odszkodowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 z 5 tys gora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adr3k Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Witam mam pytanie czy jest ktoś z okolic SC kto pomoże przy wymianie 1/2 fis na pełny Pozdrawiam i dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 hej przykro nam ale my tu wszyscy rezamy tylko moce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Dzo-Dzo parówo może wyrezał byś smsa do mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 wyrezalem przed chwilą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 nic nie doszło :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 bo nie miało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi