Piotrek98igo Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 znowu piles na przystanku czy jak tam u was jest dworcu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Czekałem na Sobote, rano kosiłem trawe a wieczorem byłem w NOKAŁCIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 tez bym pokosil, ale nie mam czym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Ale ktoś to super zmontował :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Nawet Dobrek skomentował Najmana [mod]zanim zamiescisz czyjas wypowiedz uzyskaj zgode [Musashi][/mod] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 o żesz Ty :polew: też tak uważam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 od przyszlej niedzieli spoty na galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 od przyszlej niedzieli spoty na galerii kurczaczki w Galerii się już cieszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Witam klubowiczów z Częstochowy Rozumiem, że spoty robicie tylko w Niedziele tak? Bo będę u Was w Częstochowie w najbliższy czwartek i piątek (10-11,11,2011r) i prawdopodobnie mógłbym wpaść na spota, jakbyście coś zorganizowali Z Poznania planuje wyjechać ok. 12, wiec jak w czwartek ta raczej w wieczornej porze Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Pisz do wodza Piotrka moze cos zorganizuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Magic, Over kapo Cie podyebalo do moda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 spoko pojdzie inny mix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Jednak plany mi się komplikują i nie będę wstanie wpaść na spota, gdyby jakiś był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Jednak plany mi się komplikują i nie będę wstanie wpaść na spota, gdyby jakiś był ona temu winna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 :hi: Tomek nie będziesz zmieniał felg na wiosnę? i bym zapomniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 A co chciałbyś takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 A co chciałbyś takie no będę powoli szukał Ronale, do wiosny mam czas (albo na zamianę jakby ktoś chciał 17), albo sprzedam swoje i będę szukał felg (najlepiej z oponą 225), moje a4 i tak się tylko porusza a nie jedzie więc została tylko gleba,felga i lansik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Jesteś już chyba trzecią osobą co się pyta, czy nie sprzedam tego felunka. Jak mi wybudują i otworzą pozostały odcinek A1 w stronę Ostravy, to pomyślę na 19" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi