michal_g84 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 brawo dla kolegi dobry_k za wybicie się przed szereg i czytanie tematu :mysli: a mówiłem, że zamawiamy kalendarze razem, patrzę na listę osób, a tam o 16 dopisał się dobry_k a ja swojego posta tutaj pisałem około 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 brawo dla kolegi dobry_k za wybicie się przed szereg i czytanie tematu :mysli: a mówiłem, że zamawiamy kalendarze razem, patrzę na listę osób, a tam o 16 dopisał się dobry_k a ja swojego posta tutaj pisałem około 11 :good: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 brawo dla kolegi dobry_k za wybicie się przed szereg i czytanie tematu :mysli: a mówiłem, że zamawiamy kalendarze razem, patrzę na listę osób, a tam o 16 dopisał się dobry_k a ja swojego posta tutaj pisałem około 11 On sie z plebsami z Czestochowy nie utozsamia elYta kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 ale tu jebie starym chojorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 no i po losowaniu polska w grupie smiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 no i po losowaniu polska w grupie smiechu Grzesiek super załatwił , ma chłop łeb do interesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 no i po losowaniu polska w grupie smiechu Grzesiek super załatwił , ma chłop łeb do interesu krecina nie po to ma takie nazwisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 :hi: co tu tak pusto :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 :hi: co tu tak pusto :?: bez spamu,ale spoty w licznym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Piotrek a ty Bayernowi kibicujesz hmm ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Piotrek a ty Bayernowi kibicujesz hmm ?? od 20lat ,pozniej jest bvb... reprezentacji niemiec tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Piotrek a ty Bayernowi kibicujesz hmm ?? od 20lat ,pozniej jest bvb... reprezentacji niemiec tez To tak całkiem tak jak ja Tylko bez Borussii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 :hi: co tu tak pusto :?: bez spamu,ale spoty w licznym gronie O co kaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 :hi: co tu tak pusto :?: bez spamu,ale spoty w licznym gronie O co kaman no ze malo spamu jest,ale na spoty sporo osob przyjezdza,te osoby nie udzielaja sie za bardzo na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 :hi: co tu tak pusto :?: bez spamu,ale spoty w licznym gronie O co kaman no ze malo spamu jest,ale na spoty sporo osob przyjezdza,te osoby nie udzielaja sie za bardzo na forum. udzielający sie znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 i co tam byłem w oslo he he wupiiłem dwie lufy bogis nosz kórw.mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 od 20lat good,pozniej jest bvb... reprezentacji niemiec tez jak miałes 6 lat to siedziałes na schodach ujeb...ny w jagodach a nie kibicowałes bayernowi. bede dzisiaj na spocie, bo ostatnio ciezko było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 tymek co ty piszesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi