Piotrek98igo Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 jutro koniec serialu ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 jutro koniec serialu cry cry ale bedzie 2 sezon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Ten drugi watek jest na 2 dni... jutro wszystko wróci do normy czasem trzeba tydzien sie posmiac zeby nie było nudy Wiem już mi wyjaśnili na PW A by warny poleciały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Jak sie trafi nastepny kretyn to pewnie tak Ps. po 8 dniach audi odpalilo bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Ten drugi watek jest na 2 dni... jutro wszystko wróci do normy czasem trzeba tydzien sie posmiac zeby nie było nudy Wiem już mi wyjaśnili na PW A by warny poleciały by pierw moze wypadlo sie spytac o co chodzi a nie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 ojj.. sezon 1 bardzo udany.. finał odcinka jutro .. ;] .. "niektorzy" będą totalnie zaskoczeni zakończeniem.. :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Ten drugi watek jest na 2 dni... jutro wszystko wróci do normy czasem trzeba tydzien sie posmiac zeby nie było nudy Wiem już mi wyjaśnili na PW A by warny poleciały by pierw moze wypadlo sie spytac o co chodzi a nie .... A co ja wróżka jestem :cool1:widzę, że się kłócicie to co się będę dopytywał Może wystarczyło na PW wysłać wyjaśnienie po moim poście ale widzę, że dla niektórych to za trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 ojj.. sezon 1 bardzo udany.. finał odcinka jutro .. ;] .. "niektorzy" będą totalnie zaskoczeni zakończeniem.. :polew: Przyjedziesz na spota w ramach skruchy polozysz sie na masce i wypniesz dupe do zruchania? :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 ojj.. sezon 1 bardzo udany.. finał odcinka jutro .. ;] .. "niektorzy" będą totalnie zaskoczeni zakończeniem.. :polew: Przyjedziesz na spota w ramach skruchy polozysz sie na masce i wypniesz dupe do zruchania? :polew: :polew: Ja do was nie przyjadę boję się o moją d*pę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 sysiek zgadles czesc 1 spota ,na 2 bedziemy sie bawic w "kamienna twarz" :polew: hełbatka musi splacic swoj dlug Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 sysiek zgadles czesc 1 spota ,na 2 bedziemy sie bawic w "kamienna twarz" :polew: hełbatka musi splacic swoj dlug Zagrajcie sobie w "ciasteczko" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Guregoru właśnie za takie teksty powinieneś walić kropy się chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 tymek to mozesz ignorowac uzytkownikow jak nie chcesz tego czytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Guregoru właśnie za takie teksty powinieneś walić kropy się chce Nie ja zacząłem pisać o ruchaniu w d*pę Tymek ty to nie wiesz nawet co się dzieje w wątku twoich spotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Tymek zazdroscisz zabawy? bo na to wyglada, chcesz sie poczuc wyjatkowo przez chwile to przyjedz jutro na spota a Herbata zrobi wszystko zebys byl w 7 niebie :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Tymek zazdroscisz zabawy? bo na to wyglada, chcesz sie poczuc wyjatkowo przez chwile to przyjedz jutro na spota a Herbata zrobi wszystko zebys byl w 7 niebie :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Nara chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Nara chłopaki Obraziles sie? ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Nie przyjdę jak będziecie normalni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 i tu przydallby sie filmik "jak dziecko" normalni wg ciebie co to znaczy?dzieje sie cos zlego na spotach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi