Dzo-Dzo Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 no to mowie ze mandat zaplace ale punkty trzeba dac ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 dajesz 1000 zł i moge przygarnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 daj bonusa komus kto jezdzi zgodnie z przepisami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 http://czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,11416889,Uwaga__kierowcy__Karambol_na_DK1_kolo_McDonald_s.html :-{ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 podobno wczoraj jakas strzelanina byla w puchatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 co ty gadasz - pewnie znowu komus mebli nie skonczyl ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 co ty gadasz - pewnie znowu komus mebli nie skonczyl ;-) pewnie ktos był z deczka mówiac nie wyplacalny... ale coz... juz wiem dzo dzo po co to 500 zł za wozenie do slubu... chciałes zebym Ci robił meble , dasz na meteriał a pozniej chciałes po 500 zł splacac, za zarobek, wiec sprawa sie wyjasnila.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 ? widze ze nie mozesz zbolec ale nie przejmuj sie moze ci sie poszczesci kiedys w zyciu - ale taką pracą to chyba raczej nie ---------- Post added at 18:32 ---------- Previous post was at 18:29 ---------- p.s jak bym ci pokazał kuchnie to by ci buty spadly takiej to ty nie zrobisz jeszcze dlugo tymek widzial ---------- Post added at 18:32 ---------- Previous post was at 18:32 ---------- :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Hehehehehwhehehehehehehehehehe madzia nie skonczyles kasę wzioles i pyskujesz jest taki program dla ciebie surowi rodzice hehehehehwhehehehehehehehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 ooo przegioles heheheh - miales to dla siebie trzymac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Dzodo tobie trzeba porwać córe żebyś odebrał tel czy odpisał na esa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ile dostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 skonczyłem nie skonczyłem... z krętaczami sie nie zadaje.... i Michał gówno wiesz co potafie zrobic... Pewnie zes kupil kuchnie z Idei albo bodzio:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 gówno potrafissz jak bys bym sumienny to kasa by byla ale widzialem ze w chu..walisz to odrazu mi sie odechcialo dokoncz to co zaczales i koniec kropka leman wiesniaku nie dzwoniles od 2 tygodni do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 spoko kreski, herbatka gratulacje modów, w końcu mnie objechałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 sysiek miałeś kierę zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 spoko kreski, herbatka gratulacje modów, w końcu mnie objechałeś jak to w koncu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 gówno potrafissz jak bys bym sumienny to kasa by byla ale widzialem ze w chu..walisz to odrazu mi sie odechcialo dokoncz to co zaczales i koniec kropka leman wiesniaku nie dzwoniles od 2 tygodni do mnie u wszystkich ,,normalnych, uczciwych'' skonczyłem... szkoda tylko było mojego czasu, paliwa, itd. wiecej nie pisze bo szkoda mi klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi